Arctic Challenge 2009; een update met politie en roze pech

2015/06/08 door Bas in EVENT, NIEUWS
Bron: www.arcticblog.nl

Even een update over de Arctic Challenge 2009 die nu in volle vaart aan de gang is. We volgen alle teams maar het door www.suvnieuws.nl
en www.ikwilvanmijnautoaf.nl gesponsorde Shock-/Multimedia team in het bijzonder.

Roze pech
Team 18-Pink Ladies heeft dinsdagmiddag laten weten niet meer aan de Arctic Challenge Tour 2009 mee te kunnen doen. De dames kwamen vanmiddag met kapotte koppelingsplaten langs de weg te staan.

Spookrijden door Autoherstel
Team 14-Autoherstel.nl moest noodgedwongen een tankbeurt inlassen, omdat ze het anders niet zouden redden tot het volgend coördinaat. Het Team was onderweg naar coördinaat 3 toen ze er achter kwamen dat ze het waarschijnlijk niet zouden gaan redden. Team 14 heeft vervolgens rechtsomkeer gemaakt naar het laatste tankstation die ze onderweg waren tegengekomen.

Team Shock- /Multimedia wil uit handen van de politie blijven
Team 4-Shock Media & Multimedia Center wil gedurende deze Arctic Challenge Tour niet meer in aanraking komen met de politie. Ze werden vanmorgen om 08:43 uur door de Noorse politie aangehouden. Ze haalden in de bebouwde kom een auto in. Ze kwamen er met een waarschuwing van af. "Verder gaat het prima! We vinden het tot nu toe heel erg leuk!!! We proberen alleen wel uit handen van de politie te bijven.." aldus Lars Elferink.


Share/Save/Bookmark