Ff mattuh; de RR Piet Boon in een mat kleurtje

2008/12/10 door Bas in AKTIE MODEL, PAINTJOB
Bron: www.autoblog.nl

Door wie? Door Piet Boon, ontwerper van leuke ex- en interieurs, meubels en keukens. Piet is geen vreemde op het gebied van Land Rovers, aangezien hij ook de Defender en de Range Rover Sport al eens een makeover gaf. Nu is de beurt aan de opper-Range: de Vogue.

Basis is een toch al niet misselijke Vogue SE-uitvoering waar Piet meteen met acht lagen matgrijze verf overheen gegaan is. Zelfs de kentekenplaathouder ontsnapt niet aan deze kleur. Stormer lichtmetalen sloffen van 22″ zorgen voor een extra bruut uiterlijk. Verder onderscheidt het exterieur zich door licht getinte ruiten, speciale uitlaatsierstukken en treeplanken die automatisch uitklappen.

Bij het instappen struikel je over de speciale ‘Piet Boon Style’ dorpellijsten, en ook in het interieur komen we het matgrijze thema weer tegen. Het MobilEye-systeem, dat waarschuwt bij te weinig afstand houden, stilstaand verkeer of afwijken van de rijstrook, zorgt ervoor dat je je mooie lak niet beschadigt.

De Piet Boon Range staat deze week op de Miljonair Fair in de Amsterdam RAI. Bij de importeur is hij op speciale bestelling leverbaar. De prijs is niet bekend, maar de €15.000 extra die eerder voor een Range Rover Sport by Piet neergeteld moest worden geeft aan in welke richting we moeten denken.


Share/Save/Bookmark