Afwerkplekken niet geschikt voor SUV's

2008/11/19 door Bas in GESTOORD, NIEUWS
Bron: www.autoblog.nl

De afwerkplekken bij de tippelzone in Utrecht zijn te klein. Eigenaren van SUV’s en andere grote auto’s klagen namelijk dat ze veel te lang bezig zijn met inparkeren, zo blijkt uit een enquête van de Utrechtse GGGD. Dat kan natuurlijk nooit de bedoeling zijn.

De afwerkplekken zijn in 1986 aangelegd en sindsdien vrijwel ongewijzigd, een bestuurder van een LM002 had het toen ook al zeer moeilijk maar verder leek de parkeerruimte destijds te voldoen. Een mooie tijd, maar die lijkt voorbij. ,,Het lukt nog wel, maar het is passen en meten. En de vrouwen zitten er niet op te wachten dat hun klanten schade aan hun auto oplopen,’’ zo zegt onderzoekster Ingrid van Amelsfort (GGGD) in het AD.

Het probleem geldt niet alleen voor bezitters van de populaire, ruime SUV’s, maar ook voor luxe zakenauto. Een beetje moderne wagen is zo groot dat hij alleen met knap stuurwerk in één keer kan worden ingeparkeerd. Of kunnen we hier conclusies trekken over de parkeerkwaliteiten van de Gooise hoerenlopers?

Enfin, de vrouwtjes hebben zelf natuurlijk ook belang bij een makkelijke parkeerplek. Hoe meer tijd de klanten kwijt zijn met inparkeren, hoe minder klandizie de prostituees kunnen afwerken.


Share/Save/Bookmark