Hummer huren? Op www.Hummers.nl kan het!

2008/11/19 door Bas in NIEUWS, PIMPED, PRIJZEN, WIELEN
Bron: www.Hummers.nl

www.Hummers.nl is de nieuwe site in Nederland waar je een Hummer kunt huren voor een trouwerij, jubileum, promotie en opnames. Ter introductie kun je al een Hummer huren voor E 350,- per dag en mag je zelf rijden.

Hummer H3 Executive Automaat
Voor de verhuur beschikt www.Hummers.nl over een Hummer H3 in de allerduurste en exclusieve Executive uitvoering. Deze auto is uitgevoerd in een stoere zwarte kleur gecombineerd met een zwart lederen interieur. De buitenzijde is uitgevoerd met tal van in het oog springende chrome accessoires en stoere sidebars.

De auto is voorzien van o.a. electrische verstelbate stoelen (links en rechts), stoelverwarming, groot electrische te openenen zonnedak, donker privacy glass, sleepogen voor en achter, high end audio met CD, alarm systeem met afstandsbediening, automaat, stroboscope mistlampen voorzijde, sportuitlaar, etc.

De tarieven:
Dag basis E 350,- incl. 250 km
Van 08.30 tot 17.30 uur

Dag uitgebreid E 500 incl. 350 km
Dag voor activiteit rond 17.00 uur ophalen en dag na activteit voor 12.00 uur retour

Weekend E 650 incl. 450 km
Vrijdag 12.00 uur tot maandag 12.00 uur

Dus wil je een lekker weekendje weg of stappen met je vrienden, zoek je een trouwauto, wil je de stand op een beurs echt op laten vallen of wil je iemand in het zonnetje zetten? Dit is pas echt een cadeau dat opvalt!

Klik nu hier en ga naar de www.Hummers.nl website voor meer informatie!,

SUVnieuws RSS feed

↑ Grab this Headline Animator


Share/Save/Bookmark