Mercedes GLK: Winterhard

2008/11/10 door Bas in DUITS, PIMPED
Bron: www.autoblog.nl

Voor alle wintersporters heeft Mercedes wat extra aandacht aan de GLK besteed. De ruige midi-SUV kan met een vrachtlading nieuwe Monochrome accessoires worden uitgerust. En wie wil dat nu niet? Een leuke 4×4 om door de pekel te rijden!

De accessoires bestaan uit de grootste benodigdheden voor de wintersport. Een ski-box, ski-rek en niet onbelangrijke sneeuwkettingen. En de genuine ski-box is voor de gelegenheid in exact dezelfde kleur als de auto te krijgen. Wordt de last van grootmoeders kist toch een stuk draaglijker. Verder worden er dorpellijsten geleverd met een modieuze aluminium look, welke ook beschikbaar is voor de buitenspiegels. Winterbanden worden wel wat duurder dit jaar, de speciaal geselecteerde velgen zijn er alleen in de maten 19 en 20 inch.

Om de reis wat comfortabeler te maken zijn er pakketten beschikbaar om een grote verscheidenheid aan telefoons te verbinden met het geluidssysteem. Ook een ipod aansluiting ontbreekt niet. Dit alles is vervolgens via het multifunctionele stuurwiel te bedienen.


Share/Save/Bookmark