Leuk 4x4 evenement op 27 september 2008

2008/11/10 door Bas in EVENT
Bron: www.4x4wolvega.nl

Op 27 september 2008 organiseert Rotary Club Wolvega de Reefhorst 4x4 trial Wolvega . Het circuit met een 5 tal proeven is gelegen, in en op de zandafgraving van Punter Grondwerken B.V. te Nijeholtpade, Friesland.

Dit enorme terrein is 28 hectare groot en door de afgravingen in het zand bij uitstek geschikt om leuke en interessante proeven aan te leggen. Dit betekent een dag heerlijk terreinrijden op een prachtige lokatie in Friesland.

Op dit terrein wordt dan ook een zeer gevarieerd parcours uitgezet met zwaardere en minder zware hindernissen, waarvan sommige met waterbak, zodat voor elk type wagen de mogelijkheden uitgeprobeerd kunnen worden. Niet alleen voor de echte terrein kanjers, maar ook voor de moderne luxe SUV's zijn genoeg mogelijkheden.

Alle soorten 4x4 voertuigen tot 3500 kg zijn op dit evenement welkom. Wel dienen deze te beschikken over een geldig kenteken en geldige APK.

Er is voor gekozen de dag in 2 dagdelen te verdelen om te veel filevorming op de baan te voorkomen.

Inschrijven kan voor het ochtenddeel, het middagdeel of voor de gehele dag. De kosten bedragen € 30,= voor een dagdeel of € 50,= voor de gehele dag. Let op: Het aantal plaatsen is beperkt dus schrijf z.s.m. in.

Verder is er de mogelijkheid voor hen die zelf geen 4x4 bezitten om met 4x4 wagens mee te rijden, uiteraard tegen een geringe vergoeding voor het doel van deze dag.

Hieronder enkele beelden van hoe het er op zo'n dag aan toe kan gaan:


Share/Save/Bookmark