Buick Enclave nu leverbaar

2009/08/04 door Bas in NIEUW, USA IMPORT
Bron: www.autdoor.eu

Diverse grijze importeurs bieden nu de nieuwe Buick Enclave uit voorraad aan. Het bijzondere aan deze 7 of 8 persoons SUV is zijn bijzonder luxe uitstraling.

Volgens Wikipedia is een enclave een stuk land dat grotendeels omgeven is door een ander land. Bij de Buick Enclave bestaat het land dat de Enclave omringd vooral uit de Audi Q7, Mercedes GLK, BMW X5 en Volkswagen Touareg. Door de gunstige Dollar koers ligt de prijs echter 30 tot 40% gunstiger.

Een SUV specialist: "De Buick Enclave is een bijzondere SUV. Hij combineert de extreem luxe uitstraling met veel interieur ruimte en een sportieve 275 pk V6. De luxe in deze Buick vind je terug in de vormgeving van het dashboard, de kwaliteit van de stiksels in het leer en de bijzondere grille. De nieuwe Buick Enclave is momenteel nog zonder CO2 toeslag leverbaar waardoor de prijzen varieren van zo'ne E 65.000 voor een basisuitvoering tot ca E 75.000 voor een full options exemplaar"

Standaard op de Enclave is het geavanceerde StabiliTrak Electronic Stability Control System. De krachten komen over door de automatische zesversnellingsbak. Hij is leverbaar met Awd of FWD.



Naast de Buick Enclave zijn momenteel ook de 7 persoons Mazda CX9, GMC Acadia en Chevrolot Suburban populair. Bij de 5 persoons SUV's zijn de hybride Ford Escape, de V6 Edge en de Infiniti FX populaire modellen.


Share/Save/Bookmark