Great Wall Hover

2006/12/12 door Bas in
Bron: Autdoor

ALMELO - Na Landwind maakt nu ook het Chinese Great Wall de oversteek naar Europa. Vanaf deze maand is het merk te koop in enkele Zuid-Europese landen. Volgend jaar staan andere Europese landen op de agenda.


Great Wall gaat de Hover CUV vanaf deze maand verkopen in Italië. Spanje en Griekenland zijn de volgende landen die het Chinese merk wil veroveren. Op het moment is een schip met vijfhonderd Hovers op weg naar Zuid-Europa.

Vorig jaar toonde Great Wall zijn modellen op de autoshow in Bologna, daarop is de import naar Italië op gang gekomen. De Great Wall Hover is voorzien van een 2,4-liter Mitsubishi-motor met 126 pk. Diesels maken de Chinezen niet. De Great Wall Hover wordt al geleverd in honderd landen – waaronder Oost-Europa. Voor volgend jaar staat verschillende West-Europese landen op de agenda. Ook de Benelux zal dan van Great Walls worden voorzien.

Indien u alvast interesse heeft in de Hover, pleeg dan een telefoontje naar Autdoor SUV, door eigen import kunnen zij alvast de Hover van uw wens hier naar toe halen.


Share/Save/Bookmark