Mercedes GLK volledig naakt .

2007/12/19 door Bas in
Bron: www.autoblog.nl

ALMELO - Op de autoshow in Detroit trekt Mercedes officieel het doek van de spiksplinternieuwe GLK af, maar de mensen op de filmset van Sex and the City, die in de bioscoop komt, hebben de compacte SUV al in volle glorie kunnen bewonderen. En door een oplettende fotograaf wij nu ook!

De nieuwe GLK zal door Mercedes begin januari op fotomateriaal worden getoond. Het publieksoptreden volgt twee weken later op de Detroitse autotentoonstelling. Het model is Mercedes' antwoord op de BMW X3 en de op handen zijnde Audi Q5, die later volgend jaar komt. Met de GLK breidt Mercedes zijn SUV/4x4-programma weer verder uit. De Duitsers bieden reeds de ML-, GL- en G-Klasse aan. De GLK krijgt een plaatsje onderaan het programma. Mercedes bouwt de wagen op een aangepaste bodemsectie van de C-Klasse en zal ook voor de onderhuidse techniek gebruik maken van de technologiën van dat model. Mercedes heeft de GLK ontwikkeld als vijfzitter. Een versie met extra achterbank staat vooralsnog niet gepland. In de tweede helft van 2008 komt de vijfpersoons GLK naar Nederland. De productie heeft in Duitsland plaats.

Koop nu nog een mooi SUV en ontloop de SlurpTax! Komt u gerust eens langs bij AutDoor SUV in Almelo, de koffie staat klaar!


Share/Save/Bookmark