Gepimpt: Range Rover Sport Coupé volgens LSE.

2009/01/12 door Bas in PIMPED
Bron: www.autonieuws.nl

Moment uit het leven van een voetbalspeler: ‘Hmmm, wat had ik ook alweer allemaal nodig: schoenen, sokken, broek, shirt, bidon, ja dat was het'. Vervolgens kan de speler z'n sporttas prima naast zich neerleggen, tenzij z'n goudgravertje naast hem plaatsneemt. In 9 van de 10 gevallen heb je dus helemaal niets aan die twee extra deuren, dus daarom sloopt LSE Design deze er maar voor je uit. Ik zeg dit gaat een verkoophit worden in de Chelsea-selectie!

Een definitief exemplaar is niet voor april 2008 te verwachten, dus daarom maakt LSE Design de voetballers alvast lekker met een 'sneak preview'. De auto zal over de €140.000 gaan kosten en de productie stopt bij 100 exemplaren. Elk paneel zal vervangen worden door een carbon fibre exemplaar (lekker voor het gewicht!), er zal een panoramisch dak aanwezig zijn en de broodnodige blingbling is aanwezig in de vorm van LED'jes her en der. Nog niet bling genoeg? Kruis dan de snelheidsmeter met diamantjes aan!

Wat extra anabolen kunnen ook toegediend worden. In de meest extreme vorm kan de V8 in dat geval meer dan 500 pk leveren. Als voetballert wil je tenslotte niet te laat bij je training arriveren. Wel lastige keuze hoor voor die voetballertjes: wordt het deze Coupé, de Kahn, de Arden of toch maar de Hamann?


Share/Save/Bookmark