2007 Saturn Outlook 8-persoons SUV

2008/11/18 door Bas in NIEUW, USA IMPORT
Bron: Autdoor

Saturn is onlangs begonnen met de voorserieproductie van de nieuwe Outlook.
De cross-over moet eind 2006 in de verkoop gaan en zal begin 2007 via Autdoor SUV in Nederland te leveren zijn. De Saturn Outlook is onderdeel van een waar productoffensief bij Saturn. Onlangs ging de roadster Saturn Sky in productie, de hybride SUV Vue Green Line is binnenkort via Autdoor te leveren en later dit jaar start de verkoop van de middenklasse sedan Aura.


De Outlook is een 8-persoons cross-over die leverbaar is met zowel voorwielaandrijving als vierwielaandrijving. Voor de aandrijving zorgt de van Cadillac bekende 3,6 liter V6 motor, die 265 pk levert. Nu nog met indirecte inspuiting, maar moederconcern General Motors werkt aan een versie met directe inspuiting en een vermogen van circa 290 pk.

Autdoor SUV verwacht dat de Outlook rond de € 45.000 gaat kosten. GM werkt aan een eigen 2,9 liter V6 dieselmotor en die is uitstekend geschikt voor de Outlook. Met een wielbasis van meer dan 3 meter en 8 zitplaatsen heeft de Outlook weliswaar een flink formaat, maar is het ook een betaalbaar alternatief voor de vrijwel even grote Audi Q7.

Op de hoogte blijven over de komst van de Saturn Outlook naar Nederland?
Abonneer u dan nu op de Autdoor SUV nieuwsbrief en u bent als eerste op de hoogte van het laatste SUV nieuws.


Share/Save/Bookmark