2007 Chevrolet Silverado

2006/12/12 door Bas in
Bron: autointernationaal.nl

ALMELO - Vol trots tonen wij u de eerste officiële foto's van de nieuwe Chevrolet Silverado en GMC Sierra. Voor General Motors zijn dit met name in de USA erg belangrijke producten. De verkopen van grote pick-ups staan de laatste tijd weliswaar wat onder druk in de Verenigde Staten, maar dit type auto's horen net zoals hamburgers en cola bij de ‘American way of life'.
Volgens General Motors is de nieuwe generatie pick-ups beter gestroomlijnd, zuiniger, stiller, ruimer en aanmerkelijk beter afgewerkt.


Technisch is de Silverado nauw verwant aan de begin dit jaar gepresenteerde SUV modellen Chevrolet Tahoe en GMC Yukon. Het basismodel krijgt een 4,3 liter V6 motor, maar de pick-up wordt ook leverbaar als 4,8 liter V8, een
5,3 liter V8, een 6,0 liter V8 en een 6,2 liter V8. De laatste heeft een aluminium blok, variabele kleptiming, levert 400 pk en gaat alleen geleverd worden in de exclusieve GMC Sierra Denali. De 5,3 en 6,0 liter V8 beschikken over cilinderuitschakeling en zijn 315 resp. 367 pk sterk. De kleinste van de twee kan op E85 rijden, de grotere variant heeft variabele kleptiming.

Autdoor SUV is uw officiële Chevrolet dealer en levert bijna alle Chevrolet modellen uit voorraad. De Silverado en de Sierra zijn op bestelling in alle gewenste uitvoeringen beschikbaar. Geef uw wensen door en Autdoor SUV zal ze vervullen. Met dank aan autointernationaal.nl.


Share/Save/Bookmark