Officiele prijzen van de Mazda CX7 bekend

2011/08/27 door Bas in NIEUWS, PRIJZEN
Bron: www.suvnieuws.nl

Mazda heeft de prijzen en uitrusting van de Mazda CX-7 bekendgemaakt. De nieuwe Mazda, een luxe cross-over van een SUV en een sportwagen, is te koop vanaf E 42.995 en is er in twee uitrustingniveaus: de Touring en de Executive.

De Mazda CX-7 is voorzien van een direct ingespoten 2.3 benzinemotor met turbo, goed voor een maximum vermogen van 191 kW (260 pk) en een koppel van 380 Nm. In combinatie met de handgeschakelde zesversnellingsbak accelereert de Mazda CX-7 in precies 8 seconden naar 100 km/h en bereikt de cross-over een topsnelheid van 210 km/h.

Het jongste model in het Mazda gamma kost E 42.995 in de Touring uitvoering en E 47.495 in de Executive uitvoering. Beide versies beschikken over een rijk pakket aan veiligheidsvoorzieningen waaronder de MAIDAS veiligheidsconstructie, Dynamic Stability Control (DSC) en permanente vierwielaandrijving met Active Torque Split.

Elke Mazda CX-7 is rijk uitgerust met 18 inch lichtmetalen velgen, cruise control en climate control. De Executive is verder voorzien van lederen stoelbekleding, xenon koplampen en sensoren voor licht en ruitenwissers. Ook metallic lak en een BOSE audiosysteem met negen speakers zijn standaard op de Executive. Optioneel kunnen beide uitvoeringen voor E 1.500 van een elektrisch bedienbaar zonnedak worden voorzien. Het hoogwaardige BOSE audiosysteem, dat standaard is voor de Executive, kan als optie voor E 795 op de Touring besteld worden.

De allereerste eenheden van de Mazda CX-7 worden in augustus aan de eerste kopers afgeleverd. Voor 2007 heeft de Mazda-importeur extra productie gekregen om aan de grote vraag te voldoen. Van alle Mazda CX-7 modellen die in 2007 naar Nederland komen, zijn de meesten al verkocht.



Share/Save/Bookmark