Autoinkoop via internet maakt flinke groei mee

2015/06/05 door Bas in

Autoinkoop via internet maakt flinke groei mee

Auto-inkoop werd vroeger alleen gedaan door autohandelaren op een verlaten industrieterrein. Tegenwoordig is dat wel anders. Door het occasions tekort worden ook gerenommeerde autodealers gedwongen auto’s in te kopen. Dat doen ze echter niet met een groot bord “auto-inkoop” op de gevel, deze auto’s kopen ze in door het internet te gebruiken.

Internet maakt een groot deel uit van ons dagelijks leven. Door de komst van smartphones kan je overal waar je ook bent het internet afstruinen naar nieuws en gadgets. Auto-inkoop bedrijven maken ook veelvuldig gebruik van internet. Omdat het voor consumenten erg gemakkelijk is zelf auto’s online te koop aan te bieden, kopen dealers auto’s in via het internet. Maar hoe zorg je ervoor dat jouw auto opvalt in de massa?

Auto-inkoop door dealers

Het liefst zien dealers mooi gepoetste auto’s zonder schade. Maar gebruikte auto’s kunnen nu eenmaal mankementen vertonen. Verspil daarom geen energie aan het uiterlijk van de auto. Wanneer dealers gebruikte auto’s inkopen, vinden zij het veel belangrijker de technische aspecten te weten.

Gratis auto-inkoop taxatie

Als je geen verstand van auto onderdelen hebt, kan het zijn dat je opziet tegen het onderhandelen om een mooi bedrag voor jouw oude auto te krijgen. Je kunt er daarom ook voor kiezen je auto bijvoorbeeld aan te melden op de auto inkoop site ikwilvanmijnautoaf.nl.

Onderhandelen

Geen zin in langdurige onderhandelingen aan de deur of via de telefoon, maar wil je wel het hoogst mogelijke bod voor je oude auto hebben? Natuurlijk kun je zelf op onderzoek gaan. Er zijn genoeg dealers in de buurt die oude auto’s inkopen. Waarschijnlijk moet je dan wel genoegen nemen met een veel lager bod. Heb je een oude auto in de garage staan die rijp is voor de sloop? Of recent een ongelukje gehad met je auto, waardoor de schade zo duur uitvalt dat je beter je auto kunt verkopen? Dit kan snel, makkelijk en kosteloos door je auto aan te melden op ikwilvanmijnautoaf.nl.

Elk type auto snel online verkocht

Of je nu graag van je Toyota, Volkswagen of Renault af wilt, voor elk type auto kennen ze een autoinkoop bedrijf. Bij ikwilvanmijnautoaf.nl zijn namelijk 5000 erkende auto-inkoop bedrijven aangesloten. Door simpelweg je kenteken online in te vullen en enkele vragen over de staat van je auto te beantwoorden, wordt je auto in een online autoveiling geplaatst. De ervaren medewerkers gaan direct aan de slag om een zo hoog mogelijk bod voor je auto te krijgen.


Share/Save/Bookmark