Auto's en muziek

2013/03/26 door Bas in auto verkopen, FILMPJE, NIEUW, STRANGE

speaker in achterbak

Muziek en auto's zijn een van de vele dingen wat mensen universeel aanspreekt, iedereen heeft zo zijn eigen smaak waarover niet valt te twisten. Als muziek en auto's gecombineerd worden, lijkt het een het ander dusdanig te versterken in aantrekking kracht, die voor hele groepen mensen niet te weerstaan is.

We kennen allemaal wel de rijdende discotheken die uitgerust zijn met genoeg audioapparatuur zodat de Marsmannetjes op Mars er nog overlast van genieten. Ook de kleinere vaak kansloze boodschappen autootjes worden ontdaan van achterdempers zodat het brute geluid van de motor , de trommelvliezen van voorbijgangers pijn doet. Met een flinke lading geluidsversterkers en andere noodzakelijke lawaaimakers in de kofferbak, waarbij een herkeuring door de RDW misschien wenselijk is, lijken deze wagentjes vaak op rijdende grote wekker radio's , afgestemd op het radiostation ``TeVeelBass 666FM``.

De hemel is de limiet als het gaat om autos met een goed stukje muziek, maar het beste muziek is nog altijd de auto zelf.



Share/Save/Bookmark