Niet alleen de vogels gaan naar het zuiden, Dealerdirect ook

2015/06/04 door Bas in auto verkopen, NIEUWS
Bron: aives.nl/article/1860/niet-alleen-de-vogels-gaan-naar-het-zuiden-dealerdirect-ook

Niet alleen de vogels gaan naar het zuiden, Dealerdirect ook

Ook in het zuiden van Nederland zijn er veel actieve autobedrijven aangesloten bij het autoinkoop platform van Dealerdirect. Dit is dan ook de reden dat het team van Dealerdirect niet alleen afgelopen oktober in Gorinchem was te vinden op de vakbeurs Auto Professioneel en Schadeherstel, maar nu ook in Venray met een stand staat.

Tot en met donderdag 13 december staat het team van Dealerdirect in Noord Limburg klaar om autohandelaren en autodealers alle ‘ins en outs’ te presenteren van de website waarmee deze autohandelaren gebruikte voertuigen kunnen aankopen.

Aan het woord Anto Barnjak, buitendienst medewerker van Dealerdirect: “Deze beurs is voor ons een efficiënte en leuke manier om in contact te komen met potentiële nieuwe afnemers van de voertuigen. Ook kunnen we hier op een leuke ontspannen manier de relaties verstevigen met autobedrijven welke reeds hun auto’s via ons aankopen.”

Nieuwe auto kopen via 1DayCar.com

Niet alleen de gebruikte auto’s staan in het zonnetje, ook zijn er veel bezoekers geïnteresseerd in het 1DayCar.com project. Nogmaals Anto aan het woord: “Via 1DayCar.com bieden we consumenten iedere dag een nieuwe auto deal. Hiervoor hebben we overeenkomsten gesloten met merkdealers door heel Nederland. En ook het zuiden van het land is inmiddels goed vertegenwoordigt met onder andere Eindhoven en Maastricht. Maar we hebben nog steeds plek voor actieve dealers.

Dealerdirect is nog tot donderdag 13 december te vinden op de Auto Professioneel en Schadeherstel beurs in de Evenementenhal Venray (De Voorde 30, Venray) en is dagelijks geopend van 15.00 tot 22.00 uur. Een toegangskaart kunt u als autohandelaar hier aanvragen.



Share/Save/Bookmark