Motor verkopen

2012/11/16 door Bas in NIEUWS
Bron: www.ikwilvanmijnmotorfietsaf.nl

Motor verkopen in de herfst

De herfst blijkt een populair moment om de motor te verkopen. Althans, dat meld de motor verkopen site ikwilvanmijnmotorfietsaf.nl. Waar in de maand september nog maar 50 motoren per dag werden aangemeld, groeide dit in de maand oktober al aan tot over de 80 aangemelde motoren er dag. De eerste weken van november groeide dit aantal zelfs tot gemiddeld 100 te verkopen motoren per dag.

Het blijkt dus dat er veel in de zomer wordt gereden met de motoren en dat veel motorenbezitters de knoop doorhakken zodra de nachten langer worden en de blaadjes naar beneden komen.

Motor verkopen

Tot een paar jaar terug zette je een oude motor te koop in de zaterdag Telegraaf of verkocht je hem aan een plaatselijke motordealer. Tegenwoordig vindt deze handel voornamelijk op internet plaats. Een populair initiatief is de motor verkopen site ikwilvanmijnmotorfietsaf.nl. Samenwerkende motordealers, motor inkoop bedrijven en motor handelaren bieden online op de aangemelde motoren waarna het hoogste bod op de motor per email naar de eigenaar wordt verzonden.

Motor dealers

Mocht de consument de motor gratis en snel willen verkopen dan is deze website een goede keuze. Ook de aangesloten motor dealers zijn enthousiast. Deze kunnen nu vanuit hun luie stoel handelsvoorraad aankopen. Op deze manier kunnen motordealers snel gebruikte motoren inkopen en kunnen consumenten snel hun motor verkopen.


Share/Save/Bookmark