VACATURE ENSCHEDE: COMMERCIEEL / ADMINISTRATIEF MEDEWERKER BINNENDIENST

2012/10/15 door Bas in
Bron: www.dealerdirect.nl/vacatures/

VACATURE DEALERDIRECT ENSCHEDE: Medewerker Dealercontact

Dealerdirect in Enschede is voor uitbreiding van het team op zoek naar ervaren medewerkers die goed in het jonge team passen. Dagelijks nemen ze vanuit onze kantoren in Enschede en Leuven van 09.00 tot 21.00 telefonisch contact op met autodealers en consumenten welke een voertuig hebben gekocht cq verkocht via het Dealerdirect platform. Ook ontvangen ze dagelijks tientallen informatieverzoeken en vragen per e-mail welke op vakkundige wijze beantwoord dienen te worden.

Dit zijn de werkzaamheden:
Als medewerker binnendienst ben je verantwoordelijk voor het actief telefonisch benaderen van de relaties en het correct verwerken van de email verzoeken. Als commercieel / administratief medewerker binnendienst (m/v) werk je in een commercieel team, dat dagelijks grote aantallen gebruikte auto’s taxeert, in- en verkoopt. Daarover onderhoudt je intensieve telefonische en e-mailcontacten met autodealers en consumenten in heel Nederland en België. Ook ben je verantwoordelijk voor de totale geautomatiseerde afhandeling van gekochte en verkochte voertuigen.

Locaties:
NL Enschede, nabij Universiteits Campus en Hogeschool.
BE Leuven, centrum Leuven

Werktijden: Naar keuze (in overleg)
De administratie van Dealerdirect is 6 dagen in de week van 09.00 tot 18.00 uur telefonisch bereikbaar. We zoeken medewerkers voor overdag en op zaterdag. Het minimum aantal te werken uren is 20, het maximum ligt rond de 50 uur per week.

Functie-eisen:
- MBO / HBO werk- en denkniveau
- Legt en onderhoudt gemakkelijk (telefonische) contacten
- Commercieel gedreven en slagvaardig
- Creatief en oplossingsgericht
- Goede telefoonstem en beheersing van de Nederlandse, Vlaamse en/of Franse taal
- Stressbestendig en geen 9-5 mentaliteit

Arbeidsvoorwaarden:
Je werkt binnen een professionele omgeving in Enschede of Leuven waar je veel leert en je vaardigheden verder ontwikkelt. Marktconforme beloning en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Bedrijfsprofiel:
Dealerdirect, opgericht in 2006, is een online inkoopplatform voor auto’s. Ruim 3.200 autobedrijven kunnen veilig, snel en vooral makkelijk 24 uur per dag auto’s inkopen van particulieren. Via een tientallen websites bieden op dit moment honderden particulieren per dag uit Nederland en België hun auto aan voor inkoop. Via de website www.dealerdirect.nl kunnen erkende autobedrijven meebieden op deze auto’s.

Voor meer informatie: Bas Oude Luttikhuis, GSM 0031-6-14991488, basATdealerdirectPUNTnl


Share/Save/Bookmark