Dealerdirect gaat vol gas met 1DayCar.com project

2012/03/20 door Bas in auto verkopen
Bron: www.1DayCar.com

1DayCar_com nieuwe autos een dag met hoge korting kopen

Het team van Dealerdirect in Enschede, onder andere bekend van de auto verkopen site ikwilvanmijnautoaf.nl, heeft de afgelopen maanden niet stil gezeten. Na het openen van kantoren in Belgie en de Verenigde Staten wordt nu ook het 1DayCar.com project serieus aangepakt door het aanstellen van projectmanager Etienne Kruit.

Etiënne Kruit (43) heeft inmiddels achttien jaar ervaring binnen de automotive branche en heeft onder andere bij verschillende merkdealers en universele garages diverse functies bekleed.

Aan het woord Etiënne Kruit: “Ik ben met veel enthousiasme aan de slag gegaan bij deze ambitieuze en innovatieve onderneming die veel kennis heeft met het in- en verkopen van nieuwe en gebruikte voertuigen via de diverse online kanalen. Het 1DayCar.com project is een prachtige uitdaging en ik heb er veel zin in om met de diverse partners hier een succes van te maken. ”

Dealerdirect is blij met de uitbreiding van het team. Aan het woord Bas Oude Luttikhuis, CEO van Dealerdirect: “De voortgang van 1DayCar.com gaat een belangrijke nieuwe fase in. We zijn heel blij dat we met Etiënne de energieke en gedreven persoon hebben gevonden die 1DayCar.com nodig heeft om op inspirerende, pragmatische en resultaatgerichte wijze invulling weet te geven aan de ambities die wij hebben met 1DayCar.com. We vertrouwen erop dat hij op basis van ervaring, en met een frisse blik de activiteiten van deze nieuwe auto kopen website een volgende impuls kan geven.”

Over 1DayCar.com
1DayCar.com is in 2011 van start gegaan op initiatief van Dealerdirect BV. 1DayCar.com heeft als doel om een beperkt aantal nieuwe en eventueel jong gebruikte identieke auto’s binnen een dag met een flinke korting via internet te verkopen. Er wordt hierbij voornamelijk gebruik gemaakt van diverse vormen van online marketing en social media in combinatie met een ervaren telesales team. Een vernieuwende en innovatieve wijze die door de automotive branche op de voet gevolgd wordt.

Over Dealerdirect BV
Dealerdirect werd in 2006 opgericht en heeft zich sindsdien gericht op het ondersteunen van consumenten bij de verkoop van hun gebruikte auto en autobedrijven op het gebied van autoinkoop. Dealerdirect is inmiddels marktleider in Nederland als het gaat om het bemiddelen bij de verkoop van auto's van consument naar autobedrijf. In 2011 werd bemiddeld bij de verkoop van meer dan 20.000 auto's in Nederland.

In 2011 werden ook kantoren geopend in Belgie en de Verenigde Staten. Momenteel zijn er 700.000 autotaxaties uitgevoerd op het Dealerdirect platform, zijn er wereldwijd 4.000 autobedrijven aangesloten en zijn er zestig medewerkers werkzaam op de verschillende vestigingen.

1DayCar_com nieuwe autos een dag met hoge korting kopen

Share/Save/Bookmark