Online autoveiling Dealerdirect in Gorinchem

2012/03/03 door Bas in auto verkopen, NIEUWS
Bron: www.dealerdirect.nl

Dealerdirect autoinkoop autoveiling voor dealers

De online autoveiling Dealerdirect is ook te vinden op de Autoprofessioneel en Schadeherstel Vakbeurs , welke van 6 tot en met 8 maart 2012 plaatsvindt in de Evenementenhal in Gorinchem. Een aantal automakelaars van Dealerdirect zullen aanwezig zijn om het platform van Dealerdirect te demonstreren. Ook is er aandacht voor de 1DayCar.com formule voor de verkoop van nieuwe auto’s en de motoren inkoop site.

De stand van Dealerdirect was onlangs nog te zien op de succesvolle vakbeurs in Venray. Aan het woord Jeroen Oelen van Dealerdirect: “Venray was een succesvolle beurs voor ons, we hebben veel nieuwe dealers weten aan te sluiten en de band met bestaande relaties weten aan te halen. Ook waren er veel hobbyisten te vinden welke geïnteresseerd waren in het verkopen van een auto via de auto verkopen site ikwilvanmijnautoaf.nl”.

Voor de bezoekers zijn er veel interessante en leuke zaken te zien op de Dealerdirect stand. Er zijn veel give-aways, er draaien informatieve presentaties en ook zijn er enkele Dealerdirect automakelaars aanwezig die de bezoekers graag demonstreren op welke wijze autobedrijven eenvoudig gebruikte auto’s kunnen aankopen.

Over Dealerdirect
Dealerdirect is de grootste bron als het gaat om aankopen van gebruikte auto’s door autobedrijven van particulieren. Op jaarbasis worden er tienduizenden auto’s aangekocht via de online autoveiling. Sinds de start in 2007 werden er meer dan 600.000 autotaxaties uitgevoerd en ruim 3.500 erkende autobedrijven hebben inmiddels toegang tot dit systeem.

In 2011 werden er ook vestigingen geopend in Belgie (Leuven) en de Verenigde States (Pleasanton, California). Het hoofdkantoor is gevestigd in Enschede alwaar 40 FTE dagelijks voor de aanvoer van interessante auto’s zorgt. Dagelijks kan er geboden worden op een actueel aanbod van meer dan duizend voertuigen.


Share/Save/Bookmark