Gratis iPod

2015/06/05 door Bas in NIEUWS

Wie voor 16 november zijn auto aanmeld op de speciale landingspagina van de gratis autotaxatie site ikwilvanmijnautoaf.nl maakt kans op een gratis iPod Nano. Elke 100e aanmelding krijgt gratis zo'n hippe gratis Apple iPodmp3 speler thuisgestuurd. Het aanmelden van de auto voor taxatie is gratis en je ontvangt zonder verplichtingen een bod per e-mail thuis.

Gratis iPod actie


De auto verkopen website groeit als een dolle. Afgelopen zomer werd de 500.000e autotaxatie uitgevoerd en ze zijn nu al weer hard op weg naar de 500.000e. Daarom is er een speciale actie waarbij er voor elke 100e aanmelding op de speciale actiepagina een gratis iPod Nano klaar ligt. Men maakt al kans op deze gratis iPod Nano als de auto geheel gratis en zonder verplichtingen wordt aangemeld voor een vrijblijvende taxatie van de auto op de speciale landingspagina.

Auto verkopen


"De gratis en vrijblijvende waardebepaling van de auto door ikwilvanmijnautoaf.nl is een uitstekende service waar sinds 2006 al meer dan 500.000 auto eigenaren gebruik van hebben gemaakt. We merken dat het een stuk lastiger wordt om je auto zelf te verkopen als de dagen korter beginnen te worden, daar helpen wij graag bij.”, aldus oprichter Vincent Stevens van ikwilvanmijnautoaf.nl.

Om kans te maken op de gratis iPod Nano dient men voor 16 november 2011 een auto aan te melden op ikwilvanmijnautoaf.nl of de mobiele landingspagina m.ikwilvanmijnautoaf.nl. Het is vrijblijvend en er zijn geen kosten aan verbonden, dus altijd proberen!



Share/Save/Bookmark