Auto verkopen site ikwilvanmijnautoaf.nl op vakbeurs in Hardenberg

2011/09/28 door Bas in auto verkopen, EVENT, NIEUWS
Bron: www.ikwilvanmijnautoaf.nl

De deelname van de gebruikte auto verkopen site ikwilvanmijnautoaf.nl aan verschillende vakbeurzen zoals de AutoVak RAI en de AutoProfessioneel beurzen krijgt een vervolg in Hardenberg. Daar wordt van 18 tot 20 oktober een regionale vakbeurs gehouden voor bezoekers die professioneel bezig zijn in de autobranche. Dit najaar zal ikwilvanmijnautoaf.nl uitpakken met een geheel nieuwe stand.

De vakbeurs in de evenementenhal in Hardenberg staat voor ikwilvanmijnautoaf.nl dit jaar in het thema van vooruitgang en groei. Dit zal ook de eerste beurs zijn waar ze de geheel nieuwe stand presenteert. Ook komen de nieuwe initiatieven aan bod zoals 1DayCar.com, de nieuwe websites op het gebied van motoren en de internationale activiteiten van Dealerdirect.

No cure, no pay. Wel 'cure' ook 'no pay'
Op ikwilvanmijnautoaf.nl kunnen consumenten geheel vrijblijvend en gratis hun auto aanbieden en laten taxeren. Vervolgens kan de auto gratis voor het gegarandeerde bedrag worden verkocht.

Nieuwe auto's met korting via 1DayCar.com
Via de nieuwe auto site 1DayCar.com heeft ikwilvanmijnautoaf.nl zich ook gestort op de verkoop van nieuwe auto’s aan consumenten. Inmiddels zijn er tientallen aanvragen binnengekomen van dealergroepen, importeurs en internationale nieuwe auto handelaren welke hun nieuwe auto’s willen gaan verkopen via het 1DayCar platform. De eerste acties zijn inmiddels succesvol afgerond.

Binnen dit concept wordt het gehele traject van marketing, lead-generatie, lead-opvolging en sales van nieuwe auto’s uit handen genomen van de opdrachtgever. De voorwaarden voor succes zijn een beperkte partij nieuwe auto’s met hoge korting welke slechts 1 dag worden aangeboden en waarbij de communicatie uitsluitend via nieuwe media plaatsvindt.

Motoren
Na flink veel voorbereidingen is dit najaar het officiële startsignaal gegeven voor de motoren inkoop site ikwilvanmijnmotorfietsaf.nl. Inmiddels zijn er tientallen erkende motorenhandelaren en –dealers aangesloten en zijn de eerste motoren verkocht.

Internationale activiteiten
ikwilvanmijnautoaf.nl is niet alleen in Nederland actief. Afgelopen zomer is de vestiging in Leuven – België geopend en dit is voor veel Nederlandse dealers de springplank om actief Belgische occasies aan te kopen en vice versa. Ook zal ikwilvanmijnautoaf.nl dit najaar de sprong maken naar de Verenigde Staten.

Bewezen succes eerdere vakbeurzen
In 2009 was Dealerdirect, het moederbedrijf van ikwilvanmijnautoaf.nl, voor het eerst te vinden op een vakbeurs. Dealerdirect was erg te spreken over de professionele organisatie en de aantrekkelijke ambiance van dit type vakbeurs. ,,Deelname aan vakbeurzen waar veel branchegenoten komen geeft ons de kans om onze dienstverlening op een prettige wijze onder de aandacht te brengen en ideeën uit te wisselen met branchegenoten”, zegt Vincent Stevens van Dealerdirect BV. ,,Tijdens de beurzen waar we tot nu toe aan meegedaan hebben wisten we telkens weer veel nieuwe dealers aan te sluiten en hebben we in een prettige omgeving de contacten met reeds aangesloten dealers weten aan te halen.”

Openingstijden
De vakbeurs is van 18 tot en met 20 oktober en elke dag geopend van 15.00 tot 22.00 uur. De locatie is de Energieweg 2 in Hardenberg. De Dealerdirect stand is te vinden op standnummer 227a.


Share/Save/Bookmark