GratisAutoVeiling.nl: Een van duurste auto's ooit geveild

2011/08/24 door Bas in auto verkopen, NIEUWS
Bron: www.GratisAutoVeiling.nl

autoveiling

Autoveilingen zijn populair. Steeds meer auto's worden via een autoveiling verkocht. Zoals ook deze klassieke Ferrari 250 uit 1957. Het was het eerste prototype van deze Testa Rossa. Een onvoorstelbaar bedrag van 16.400.000 $ werd voor deze auto betaald op de autoveiling.

De nieuwe eigenaar betaalde dit bedrag voor de auto tijdens een autoveiling die georganiseerd werd door Gooding & Company in Californië. Bijzonder aan deze Ferrari is dat hij na een racecarrière, met enkele flinke crashes, is teruggebracht in concoursstaat. Alle benodigde certificaten van Ferrari Italië en een uitgebreide onderhoudshistorie waren aanwezig.

Dat autoveilingen steeds populairder worden dat merken ze ook bij de autoveiling site GratisAutoVeiling.nl. Aan het woord oprichter Vincent Stevens: "We merken dat een autoveilingen ervoor zorgen dat de opbrengst hoger uitvalt. Tijdens zo'n veiling willen de kopers zich niet graag af laten troeven, daardoor bieden ze vaak wat meer dan ze normaal zouden betalen. Daardoor valt de opbrengst vaak hoger uit voor de verkopende partij."

Op de autoveiling website kunnen consumenten anoniem hun auto inbrengen voor de veiling, ze ontvangen na afloop van de autoveiling, doorgaans zo'n 24 uur, het hoogste bod vrijblijvend per e-mail en kunnen dan beslissen of ze, zonder verdere bijkomende kosten, akkoord gaan met het bod.

Nogmaals de heer Stevens: "Onze website is een snelle, veilige en gratis manier om de auto voor de maximale prijs te verkopen. En het mooie is dat het voor alle mogelijke auto's van alle bouwjaren mogelijk is, van Volkswagen Caddy tot Mercedes AMG en van oude Fiat Panda tot een bijna nieuwe Mitsubishi Colt. We hebben dan ook al bijna 500.000 autotaxaties uitgevoerd".


Voor meer informatie over het verkopen van een auto via een autoveiling kijk je op de auto verkopen tips site AutoVerkopenTips.nl


Share/Save/Bookmark