Advertorial: Live videobeelden uitzenden met Streamago

2011/06/27 door Bas in NIEUWS

Live Broadcasting waar u maar wilt. Het direct maken en live delen is nog nooit zo makkelijk geweest. Het enige wat u nodig heeft is een PC met een webcam en een internet verbinding. Als u gebruik maakt van de Streamago Broadcasting console hoeft u geen speciale programma's of Instellingen te downloaden. U maakt simpelweg uw eigen kanaal waarin u gebruik kunt maken van uw eigen video opnames, u kunt ook de titels aanpassen.

Activeer een speciaal opgezette chatruimte zodat u kan reageren op alle opmerkingen en reacties van uw volgers. Maar er is zelfs nog meer!

Streamago beschikt nu al over een speciale App voor op uw I-Phone, I-Pad en I-Pod! Op dit moment is dit de enige App waarmee u echt berichten en video's kan zenden in Real Time. Via uw broadcast Console op uw PC of Smartphone kan u ook live opnemen en later versturen. Elke Streamago gebruiker heeft de beschikking over 10GB.

Streamago en Facebook
Streamago is ook te gebruiken met Facebook, u kunt uw persoonlijke videokanaal direct plaatsen op uw persoonlijke pagina zodat al uw vrienden en contacten op de hoogte zijn van uw al uw gebeurtenissen. Voor diegene die een Facebook account hebben, Streamago kan rechtstreeks op uw profielpagina geplaatst worden.

Creëer uw eigen kanaal en deel al uw gebeurtenissen live! Hoe vaak heeft u een evenement gezien of denkt u bij zichzelf: 'Dit moet ik delen met mijn vrienden'.

Stel u heeft de droom om journalist te worden, ideaal met Streamago. U kan al de gebeurtenissen om u heen, van klein tot groot, direct delen. Concerten, sport activiteiten, evenementen, uitstapjes, feestjes en publieke en privé aangelegenheden zijn allemaal voorbeelden die u nu live kunt delen met uw vrienden zodra u gebruik gaat maken van Streamago.

De gemeenschap van Streamago
Streamago is vooral een gemeenschap die 24/7 live video's maakt. Maar voor diegene die niet houden van experimenteren of in kleinere mate video's maken kunnen andere gebruikers volgen die de leukste en grappigste video's plaatsen. Simpel door een click kunt u iemand volgen. Elk lid van de gemeenschap heeft de mogelijkheid om zijn of haar eigen TV kanaal aan te maken waarop de leukste kanalen, video's en boodschappen te zien zijn. Laat uw omgeving genieten van uw video's en begroet elke dag meer publiek door Live video’s te plaatsen.

Check Streamago hier!


Share/Save/Bookmark