SchadeAutoInkoop.com: Ontevreden Lamborghini eigenaar sloopt Gallardo

2011/03/16 door Bas in auto verkopen, GESTOORD, NIEUWS, STRANGE
Bron: www.chinacartimes.com/2011/03/15/qingdao-man-unhappy-with-his-lambo-destroys-it-on-national-consumer-day-with-sledgehammer-team/

Een Lamborghini Gallardo eigenaar uit Qingdao heeft ervoor gekozen zijn 6 maanden jonge aanwinst door een team van slopers met een voorhamer te laten slopen op consumentendag. In enkele minuten veranderde deze exclusieve Italiaanse sportauto in een schadeauto.

Zes maanden geleden werd deze man de trotse eigenaar van de zwarte Gallardo. Het probleem begon op 29 november 2010. Op dat moment wou de V10 niet aanslaan. De plaatselijke Lamborghini dealer sleepte de Gallardo af naar de werkplaats.



Schade tijdens transport
Daar was het team van monteurs niet in staat de oorzaak van het probleem te vinden. Dat was echter niet het grootste probleem. Tijdens het afslepen van de auto was er namelijk schade ontstaan aan de bumper en het chassis. De Lamborghini dealer was van mening dat de eigenaar hier zelf verantwoordelijk voor was. En daar was deze het natuurlijk niet mee eens.

Tussenkomst Lamborghini headquarters
Daar ontstond het werkelijke probleem. Tussenkomst van Lamborghini’s CEO Mr. Stephan Winkelmann bracht ook niet de oplossing, waarna de eigenaar besloot de auto met veel media-aandacht te laten slopen.

World Consumer Rights Day
Wat is nu een mooiere dag dan het consumentenrecht onder de aandacht te brengen dan World Consumer Rights Day 15 maart. Aldus geschiedde. De eigenaar nodigde veel pers uit en een team slopers met voorhamers. Het resultaat is op deze foto's te zien.

Schadeauto inkoop
En nu maar hopen dat er in China een Schade auto inkoop website is zoals SchadeAutoInkoop.com zodat in ieder geval de restanten van deze schadeauto nog wat geld opbrengen. Bekijk hierboven de slideshow of onder aan het artikel de foto's van wat eens een fraaie sportwagen was.




Schade auto inkoop via SchadeAutoInkoop.com


Meer opmerkelijk verhalen over sloop- en schadeauto's lees je op AutoVerkopenTips.nl.



Share/Save/Bookmark