Pimpd by Renntech: Mercedes GLK350 Hillclimb

2011/02/27 door Bas in NIEUWS, PIMPED
Bron: www.autoblog.nl/archive/2011/02/27/renntech-glk-pikes-peak-v2-0-megagallery

In 2008 presenteerde Renntech de hybride GLK. In 2011 is er een nieuwe uitvoering, de GLK350 die volledig is geprepareerd voor een echte hillclimb.



In twee jaar kan een hoop gebeuren, en als je naar het uiterlijk van de ‘nieuwe’ GLK kijkt, dan zie je dat er eigenlijk een volledig vers model staat. Of de auto zijn naam ook eer aan gaat doen en daadwerkelijk de loodzware hillclimb gaat afleggen is nog maar de vraag. Onderhuids is het nog steeds een GLK 350, en met zo’n hybride-gebakje kom je natuurlijk nooit in de buurt van de tijden die toppers als Tajima er neerzetten.

Het lijkt er dus op dat dit een showcar blijft, die gedoemd is de rest van zijn leven op beursvloeren, en later in een museum in Californië te slijten (het is namelijk een samenwerkingsprojectje met Mercedes-Benz USA). Dit doet verder niets af aan het lekker radicale uiterlijk, waarmee Renntech bewijst dat je ook een GLK er goed uit kunt laten zien. Het uiterlijk is een 100% wrap van 3M, indrukwekkend omdat ik eerst dacht echt naar carbonfiber en geborsteld staal op de motorkap te kijken.

Check de link naar Autoblog voor alle foto's.


Share/Save/Bookmark