De nieuwe 2011 Chevrolet Captiva (filmpje)

2011/02/01 door Bas in NIEUW, NIEUWS
Bron: www.youtube.com/autoverkopen

Binnenkort, ergens in het voorjaar, zal de nieuwe Chevrolet Captiva inde showroom staan. Nu al hebben we videobeelden.



De grootste en opvallendste wijziging zit aan de voorkant: het geheel nieuwe neusje. Verder is het interieur hier en daar wat bijgeschaafd en kan de Captiva geleverd worden met wat nieuwe motoren. Ook is de motorkap opnieuw gedaan en zitten er nu knipperlichtjes in de zijspiegels.

Benzinetankers kunnen kiezen voor de nieuwe 2.4L vierpitter met variabele kleptiming en een vermogen van 171 pk’s. Ook aan te kruisen op de optielijst is een nieuwe drieliter V6. Dit blokje levert 258 pk en beschikt over directe brandstofinspuiting en eveneens variabele kleptiming. Dieselrijders zijn aangewezen op de 2.2 liter turbodiesel, die kan je krijgen met 163 of met 184 pk. Alle vierpitters zijn te verkrijgen met 4WD of 2WD, de V6 is alleen met aandrijving op alle wielen beschikbaar. Over hybride-versies wordt nog niets losgelaten, maar die kan natuurlijk later nog komen.

Het onderstel is volgens Chevrolet opnieuw afgesteld en de auto komt standaard met ESP, Traction Control en Braking Assist. Daarnaast is ‘ie voorzien van Hill Start Assist, voor mensen die niet zelfstandig van een berg/hellingkje kunnen wegrijden. Aan de binnenkant is er plaats voor 5 personen, maar na wat gesjoemel met de stoelen kan je er ook zeven zitplaatsen tervoorschijn halen. Chevrolet zla de vernieuwde Captiva in de lente van 2011 op de automarkt brengen. (autoblog.nl)


Share/Save/Bookmark