Stijging auto verkopen luxe segment eerste helft 2010

2015/06/03 door Bas in auto verkopen, NIEUWS
Bron: www.autoverkopentips.nl/nieuws/182/Stijging_auto_verkopen_luxe_segment_eerste_helft_2010_auto_verkopen_autoinkoop

Bijna 6.000 gebruikte auto's uit de meest luxe segmenten werden in het eerste half jaar van 2010 verkocht, een stijging van 12% ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar. Dit is met name opmerkelijk omdat de totale gebruikte auto verkopen met ruim 3% afnamen.

Ook valt op dat het aantal verkochte auto's door consumenten aan bedrijven, ook wel CtoB genoemd, flink is gestegen. 26, 14 en 24% groei in de verschillende segmenten zijn cijfers die uit bijgevoegde tabel blijken.

Deze cijfers komen ook naar voren bij de auto verkopen website ikwilvanmijnautoaf.nl. Op deze site kunnen ondernemers en particulieren hun gebruikte auto aan een erkend autobedrijf verkopen zonder dat ze daar een andere auto terugkopen.

Aan het woord de heer Stevens: "We merken dat het steeds normaler wordt je auto te verkopen via internet. Ook steeds exclusievere auto's worden er momenteel aangeboden. Alleen dit jaar al hebben diverse Aston Martin's, Porsches, Lamborghini's en bijvoorbeeld een 2 jaar oude Audi R8 via onze websites een nieuwe eigenaar gevonden. Mensen kiezen niet alleen voor het gemak en de anonimiteit via onze website maar ze vinden het ook erg leuk en spannend om op deze nieuwe en moderne manier hun auto via internet te verkopen".

Met dank aan Automotive-online.nl/Autotaxatienet voor de cijfers.


Share/Save/Bookmark