Subaru B9 Tribeca vanaf € 56.700,-

2008/11/10 door Bas in NIEUW
Bron: Autdoor

ALMELO - Dit najaar zal de SUV B9 Tribeca van Subaru in Europa leverbaar worden. De auto was in eerste instantie bedoeld voor de Amerikaanse markt. In Nederland levert Subaru de auto in drie uitvoeringen. De prijzen beginnen bij E 56.700,-.

Met de komst van de B9 Tribeca wordt een geheel nieuw model aan het leverings-programma toegevoegd, waarmee Subaru een voor haar nieuw segment van de markt betreedt. Uiteraard is de B9 Tribeca voorzien van permanente vierwielaandrijving volgens het Subaru Symmetrical AWD principe, welke wordt gecombineerd met een 245 pk leverende drieliter zescilinder boxermotor en een vijftraps automatische transmissie inclusief Sportshift-functie. Als nieuw, absoluut topmodel van Subaru, bevindt de B9 Tribeca zich in de klasse van de Nissan Murano en Lexus RX 350. De B9 Tribeca onderscheidt zich niet alleen met de welbekende, unieke Subaru-techniek en -rijeigenschappen, maar ook door een uiterst scherpe prijsstelling.

Comfort en Luxury

De vijfzits B9 Tribeca 3.0R Comfort gaat in Nederland E 56.700,- kosten en is voorzien van Vehicle Dynamics Control, 18 inch lichtmetalen wielen met 255/55 banden, climate- en cruise control, gordijnairbags, een hoogwaardig (160 watt) audiosysteem met 6-CD wisselaar (MP3-compatible), metallic lak en elektrisch inklapbare spiegels.

De Luxury-uitvoering gaat € 63.700,- kosten en stelt daar bovendien een elektrisch schuif-/kanteldak, lederen bekleding, elektrisch verstelbare en verwarmde voorstoelen met geheugenfunctie, een DVD navigatiesysteem (full colour/touchscreen) en een achteruitrijcamera tegenover.

Executive

De zevenzits B9 Tribeca 3.0R is uitsluitend leverbaar in de € 67.700,- kostende Executive-uitvoering en biedt dan nog een derde zitrij met twee afzonderlijk neerklapbare stoelen, een DVD entertainment systeem voor de achterpassagiers (met centraal geplaatst beeldscherm) en aparte airconditioning voor de achterste passagiers.


Share/Save/Bookmark