Autoinkoop site te zien bij Eredivisie wedstrijden

2015/06/03 door Bas in auto verkopen
Bron: www.autoverkopengratis.nl/139/Autoinkoop_site_ikwilvanmijnautoaf_nl_ook_te_zien_bij_eredivisie_wedstrijden_auto_verkopen

Afgelopen zaterdag is de eerste in een reeks van meerdere LED reclames te zien geweest. Tijdens de wedstrijd Twente – Heerenveen werd er vier keer een reclame getoond van de autoinkoop site.

De reclame, die getoond werd op de LED borden, was ruim 200 meter lang en was op de hele ring te zien. Getoond werd het logo van de website, een Mini, en de teksten ‘auto verkopen en ikwilvanmijnautoaf.nl.

Eredivisie voetbal
De reden dat er voor voetbal is gekozen is dat met name het Eredivisievoetbal één van de meest bekeken items op de Nederlandse televisie is. Wekelijks worden er 2,5 tot 3 miljoen kijkers bereikt die de samenvattingen op NOS Studio Sport bekijken. Ook worden de live-wedstrijden op het Eredivisiekanaal steeds beter bekeken.

Dynamisch auto verkopen
Aan het woord ikwilvanmijnautoaf.nl eigenaar Vincent Stevens: “We hebben, na zorgvuldige afwegingen, besloten dat voetbal een bijdrage kan leveren aan ons positioneringsbeleid. De dynamiek van een voetbal is namelijk een element dat goed bij ons merk past. Ook de groep TV kijkers, die je naast de 30.000 toeschouwers langs het veld bereikt, zijn voor ons erg interessant.”

Snel auto verkopen
De autoinkoop website ikwilvanmijnautoaf.nl biedt consumenten de mogelijkheid hun auto anoniem, binnen 48 uur aan een officiële autodealer te verkopen. Nadat ze de auto hebben aangemeld ontvangen ze na twee dagen vrijblijvend een bieding per e-mail waarna ze hun auto met een druk op de knop gratis kunnen verkopen.

Twente - Feyenoord
Nogmaals aan het woord de heer Stevens: “We hebben gezien dat na het uitzenden van de samenvatting, waar we goed in beeld kwamen, er een piek was in het aantal bezoekers op onze website. We zien dan ook uit naar de wedstrijd Twente – Feyenoord waar we ook te zien zullen zijn.”

PS Hier de link naar de YouTube Video, scroll snel verder naar 1:30.



Voor meer informatie over het kopen en verkopen van auto’s ga je naar AutoVerkopenGratis.nl. Dit artikel is mede mogelijk gemaakt door ikwilvanmijnautoaf.nl.


Share/Save/Bookmark