Autoinkoop site verlengd samenwerking Webshop Keurmerk

2010/01/04 door Bas in auto verkopen
Bron: www.autoverkopentips.nl/nieuws/92/Autoinkoop_site_verlengd_samenwerking_webshop_keurmerk_autoverkopen

De autoinkoopsite ikwilvanmijnautoaf.nl gaat ook in 2010 verder met de Stichting Webshop keurmerk. De samenwerking met deze site, die eerlijk zaken doen op internet bevorderd, is zeer goed bevallen.

Uit onderzoek is gebleken dat deze stichting het meest betrouwbare keurmerk is in Nederland. Voor de website ikwilvanmijnautoaf.nl is betrouwbaarheid en veilig zaken doen op internet erg belangrijk.

Aan het woord ikwilvanmijnautoaf.nl oprichter Vincent Stevens: “Voor ons is het belangrijk dat onze klanten veilig zaken kunnen doen. We zijn dan ook constant op zoek naar partijen die ons kunnen helpen de ervaringen van onze gebruikers naar een nog hoger niveau te tillen”.

Discreet auto verkopen
Naast de samenwerking met de Stichting Webshop Keurmerk wordt er nog meer aktie ondernomen om veilig zaken doen te kunnen bevorderen. De aangesloten autoinkopers zijn verplicht aangesloten bij de Rijksdienst voor het Wegverkeer. Ook is alle informatie op de auto verkopen website ikwilvanmijnautoaf.nl afgeschermd. De gegevens van de autoeigenaar blijven geheim tot het moment van verkoop.

Daarmee wordt voorkomen dat mensen tot in lengte van dagen nog worden gebeld voor een auto die ze allang hebben verkocht. Ook staan op deze manier persoonlijke gegevens niet op het internet.

Reviews en ervaringen
Tot slot is de website constant bezig de dienstverlening te verbeteren door de gebruikers naar de ervaringen en eventuele klachten te vragen. Er wordt aan de gebruiker gevraagd de kopende partij met een rapportcijfer te waarderen. Op die manier kunnen de prestaties en reviews van de verschillende auto-inkopers die aangesloten zijn bij de auto inkoop website ikwilvanmijnautoaf.nl gecontroleerd worden.


Share/Save/Bookmark