Aktiemodel: Range Rover Holland en Holland

2009/08/14 door Bas in AKTIE MODEL, NIEUWS
Bron: www.carros.nl

Producent van uiterst exclusieve jachtgeweren Holland & Holland gaat samen met tuner Overfinch een speciale editie van de Range Rover op de markt brengen. De auto wordt aangekondigd als de ‘ultimate luxury off-roader’.

Deze speciale SUV is gebaseerd op de nieuwe Range Rover TDV8 of de 5.0 Supercharged. Beide bedrijven willen voorlopig niet meer loslaten dan dat het een uiterst speciaal model wordt.

174 jaar
De firma Holland & Holland is overigens niet alleen bekend om zijn 174-jarige geschiedenis in het segment van de handgemaakte jachtgeweren. Ook van de tweede generatie Range Rover was ongeveer tien jaar geleden namelijk al een Holland & Holland-editie leverbaar op basis van de toenmalige 4.6 HSE.

AMG
De wapenmakers hebben bewust gekozen voor Range Rover-specialist Overfinch want, zo meldt een woordvoerder: ’Wat AMG voor Mercedes-Benz heeft is, en Alpina voor BMW, is Overfinch voor Range Rover.’ Op het gebied van ondersteltechniek en motortuning mag er dus ook het nodige verwacht worden van deze ongetwijfeld zeer gelimiteerde Range Rover.


Share/Save/Bookmark