Auto inkoop anno 2009

2015/06/04 door Bas in NIEUWS

Tot een paar jaar geleden had je maar een paar mogelijkheden als je je auto snel wou verkopen. Je plakte een papiertje tegen de zijruit met de tekst “te koop”, reed op een zaterdagmiddag een aantal autohandelaren af op het industrieterrein in de buurt, je zette een advertentie in de zaterdag-editie van de Telegraaf of je prikte een briefje met de gegevens op het advertentiebord van de plaatselijke supermarkt.

Auto inkoop website
Tegenwoordig zijn er meerdere manieren om een auto inkoper te zoeken. Een gemiddelde zoekopdracht geeft een flink aantal vage autoinkopers die graag uw auto overnemen. Nieuw is de service die www.ikwilvanmijnautoaf.nl biedt. Meer dan 850 professionele autoinkopers zoeken hun aankopen via dit auto inkoop systeem. Als consument kun je de auto snel en simpel aan 850 auto inkopers aanbieden op de site. In de volgende 48 uur gaat het team van ikwilvanmijnautoaf.nl op zoek naar een hoog inkoopbod. Het hoogste bod wordt per e-mail teruggekoppeld naar de klant.

Gratis auto inkoop
De klant kan beslissen of die met het inkoop bod accoord wil gaan, de auto kan nu aan de autoinkoper verkocht worden met een simpele druk op de knop. Deze verkoop is geheel gratis. De dienstverlening van ikwilvanmijnautoaf.nl wordt betaald door de kopers, deze betalen abonnementsgeld om auto’s via dit systeem in te mogen kopen.

Goedgekeurde autoinkopers
Je kunt natuurlijk zelf alle mogelijke autoinkopers op internet per e-mail of telefoon benaderen om je auto aan te bieden, maar dit gaat natuurlijk veel sneller. Daarnaast wetende mensen van ikwilvanmijnautoaf.nl precies welke handelaar het beste bedrag geeft voor welke auto. Ze kunnen daardoor veel efficiënter werken en daardoor ook betere biedingen realiseren. Daarnaast zijn alle inkopers vooraf gecontroleerd en goedgekeurd waardoor betrouwbaarheid gegarandeerd is.

Wilt u ook eens weten wat de inkoop prijs voor uw auto is. U kunt hem geheel vrijblijvend en gratis aanbieden. Bezoek snel de auto inkoop website www.ikwilvanmijnautoaf.nl.


Share/Save/Bookmark