Productie VW SUV in Mexico of VS?

2014/06/04 door Bas in NIEUW, NIEUWS
Bron: www.ikwilvanmijnvolkswagenaf.nl

De introductie van de Volkswagen SUV, dat naar verwachting een zeer belangrijk model wordt voor de Amerikaanse markt, loopt een fikse vertraging op door een luxeprobleem.

De nieuwe MQB-SUV (CrossBlue) van Volkswagen zou zo snel mogelijk op de markt moeten komen om de doelstelling te halen de verkopen in 2018 in de Verenigde Staten te verdubbelen. Maar de forse impuls aan de Volkswagen verkopen moet nog even wachten, aangezien de overheden uit Mexico en de Verenigde Staten alles op alles blijven zetten om Volkswagen naar hun land te lokken voor de productie van de SUV.

Volkswagen SUV

Mexico zou een aantrekkelijk pakket bij Volkswagen neer hebben gelegd, de tegenpartij zou enige tijd krijgen om een ‘tegenbod’ uit te brengen. De besprekingen daarover zijn nu gaande. Volgens analisten heeft Volkswagen het niet goed aangepakt en had het merk allang een keuze moeten maken om al verder in het ontwikkelingsproces te zitten. De CrossBlue Concept geldt namelijk als voorbode van de nieuwe Volkswagen-SUV. De 4,99 meter lange Volkswagen biedt plaats aan zeven personen.


Share/Save/Bookmark