Homemade advertentie Volvo duizenden views

2015/06/08 door Bas in NIEUW, NIEUWS
Bron: www.autoinkoopwebsite.nl

Mocht je nog steeds niet geloven in de kracht van internet wat betreft het bereiken van potentiële kopers als je je auto wilt verkopen, dan ben je na het lezen van dit bericht ongetwijfeld overtuigd.

De Zweedse Christoffer Castor heeft een nieuwe auto gekocht. Hij besloot zijn rode Volvo te verkopen, omdat hij maar één parkeerplaats bij huis heeft. In de hoop zijn oude stationwagen zo snel mogelijk te verkopen heeft hij, samen met twee vrienden die net als Castor in de reclamewereld zitten, een filmpje gemaakt van z’n Volvo uit 1992.

Hit YouTube

De film is na enkele dagen een ware hit op YouTube. Hij heeft er zelfs een Engelstalige versie van gemaakt, omdat er naar eigen zeggen ‘veel vraag naar was’. De video is al duizenden keren bekeken. Dit bewijst maar weer dat je met internet duizenden potentiële kopers kunt bereiken.


Volvo tegen Xbox

Het filmpje is volgens Castor een parodie op autoreclames, maar hij schuwt niet te laten zien dat zijn rode Volvo niet meer in topconditie verkeerd. Autofabrikant Volvo kon lachen om het filmpje van de Zweed en bedankte hem via Twitter voor de reclame. Hoewel het Castor is gelukt een hit op YouTube te scoren, is het hem nog niet gelukt zijn auto te verkopen. Op de Zweedse advertentie website is te lezen dat hij de auto te koop aanbiedt voor €800,-, maar ook wel wil ruilen voor een Xbox.

Online auto inkoop website

Mocht je zelf van een soortgelijk oude auto af willen, dan hoef je geen filmpje van je auto te maken om potentiële kopers te bereiken. Je kunt je auto gratis en vrijblijvend aanmelden voor autoverkoop op Ikwilvanmijnautoaf.nl. Je bereikt hier 5.000 potentiële kopers voor je auto die bovendien stuk voor stuk minimaal RDW erkend zijn.


Share/Save/Bookmark