Afrojack wil van zijn Lamborghini Aventador af

2014/02/07 door Bas in
Bron: www.inkooplamborghini.nl

Na bijna een jaar wil Afrojack alweer van zijn Lamborghini af. Vraagprijs? Voor €385.000 is die van jou! Een heel ander bedrag dan wat Simon Cowell voor zijn Bugatti kreeg.

Vorig jaar april stond Afrojack nog vol trots te poseren bij zijn juweeltje, nog geen jaar en 13.050 kilometer later heeft hij er genoeg van en stalt de matzwarte Lamborghini Aventador in de showroom van Carvalley. Dit is niet het eerste speeltje van je Afrojack. Hij heeft al een Audi R8 versleten, is gecrasht met een Ferrari 458 en bezit nog een Audi RS6.

Bugatti Veyron

Het prijskaartje van €385.000 valt in het niet als je dit vergelijkt bij het bedrag dat jurylid Simon Cowell kreeg voor zijn Bugatti eerder dit jaar. De Bugatti Veyron heeft hij drie jaar geleden gekocht voor 1,7 miljoen dollar.

In tegenstelling tot Afrojack zijn de gereden kilometers niet boven de 2.000 gekomen. De talentenjager wil namelijk liever op de achterbank plaatsnemen. Zowel het in- als het exterieur is pikzwart en heeft een 1000+ sterkte 8-liter W16 met een zeventraps automaat. Voor maar liefst 1,375 miljoen dollar mogen we hopen dat de nieuwe eigenaar er meer kilometers mee gaat rijden.







Share/Save/Bookmark