Politie verijdelt kidnapping in Schaarbeek

2009/12/03 door Bas in auto verkopen
Bron: http://www.autoverkopentips.nl/nieuws/75/Politie_verijdelt_kidnapping_in_schaarbeek_ingrijpen_bij_verkopen_auto

Zo maar een krantenrtikel uit de krant Brusselsnieuws. De politie van de Brusselse Zone Noord heeft maandagavond een ontvoering verijdeld. De politie kon een man die in een kofferbak werd gegooid bevrijden en pakte een dader op.

Maandagavond probeerde een man zijn auto te verkopen en maakte samen met een kandidaat-koper een testrit. De potentiële koper stopte plots de wagen. Daarbij sprongen twee andere mannen in de auto. Ze bedreigden de eigenaar van het voertuig met een wapen. Toen de man zich verzette sloegen ze hem, bonden ze hem vast en gooiden ze hem in de kofferbak van zijn eigen wagen. Getuigen die alles zagen gebeuren verwittigden meteen de politie.



Autodief gearresteerd

Een politieauto kwam snel ter plaatse en slaagde er in de wagen te vinden. Ze konden het slachtoffer bevrijden en een van de daders opsporen in de Aarschotstraat. De twee anderen zijn spoorloos. De opgepakte man is bekend bij politie en justitie. Hij is aangehouden.



Veilig auto verkopen

Steeds meer mensen kiezen er tegenwoordig daarom voor de auto niet particulier te verkopen maar deze te verkopen aan een officiële autodealer. De website ikwilvanmijnautoaf.nl heeft hier goed op ingespeeld. Als je de auto die je wilt verkopen aanmeld op de website dan ontvang je binnen 48 uur gratis en vrijblijvend een gegarandeerd bod van een van de 1.250 aangesloten autodealers.



Als je nog meer haast hebt dan kun je jonge auto’s aanmelden op de site TurboTaxatie.nl, hier ontvang 24 uur per dag, 7 dagen per week zelfs direct een gegarandeerd bod. Als je het eens bent met het bod kun je de auto gratis verkopen met een druk op de ‘Nu auto verkopen’ knop in de e-mail.



Deze en nog meer tips vindt je terug op autoverkopentips.nl.


Share/Save/Bookmark