Bafa premie Duitsland - € 11.000 subsidie

2021/05/29 door Bas in NIEUWS
Bron: mrwheelson.nl/whitepaper-bafa

BAFA

Stel dat er een manier was om € 11.000 subsidie te ontvangen bij de aanschaf van jouw volgende auto, zou jij daar dan gebruik van maken? Door een specifieke auto te kiezen en voor de juiste route te gaan is het mogelijk om subsidies op elektrische auto's te stapelen. Hoe leuk is dat?

Elektrische auto subsidie
Deze elfduizend euro is op gebouwd uit zesduizend euro BAFA subiside op elektrische auto's die door de Duitse overheid wordt verstrekt op het moment dat een ondernemer daar een elektrische auto koopt. Deze BAFA subsidie wordt bij onze oosterburen aangevuld met drieduizend euro korting van de autofabrikant. Als je deze auto vervolgens na een half jaar als occasion in Nederland registreerd dan ontvang je hier nog eens tweeduizend euro SEPP subsidie.

Bafa prämie

Maar let op! Er zijn allerlei valkuilen. Zo moet je de auto kopen via een RDW erkend autobedrijf dat in Nederland gevestigd is, moet je uitkijken dat je geen dubbele BTW hoeft te betalen en zijn er bepaalde termijnen van toepassing. Hoe dit allemaal werkt is te lezen in de whitepaper die je kunt aanvragen via deze link.


Share/Save/Bookmark