Lancering nieuwe scooter verkopen website ikwilvanmijnscooteraf.nl

2012/06/12 door Bas in NIEUWS
Bron: www.ikwilvanmijnscooteraf.nl

Lancering nieuwe scooter verkopen website ikwilvanmijnscooteraf.nl

Op 11 juni 1880 was het Gottlieb Daimler die de eerste motorfiets had bedacht. Nu ruim 130 jaar later heeft Dealerdirect deze voor gemotoriseerde tweewieler liefhebbers heilige datum gekozen voor de start van de online scooter verkopen service ikwilvanmijnscooteraf.nl.

Sinds de start in 2006 heeft Dealerdirect naar mogelijkheden gezocht om de wijze waarop voertuigen worden verkocht te veranderen. Met succesvolle Nederlandse websites zoals ikwilvanmijnautoaf.nl, autoinkoop-NL.nl, auto verkopen site VerkopenAuto.nl en sloopauto.com bleek dit een schot in de roos. Snel werd deze activiteiten ook uitgebreid naar het buitenland. Na Belgie werd ook de start in de Verenigde States gemaakt.

Online scooter verkopen

Op 11 juni is daar ook ikwilvanmijnscooteraf.nl bij gekomen, gericht op consumenten die zonder tussenkomst van Marktplaats.nl, Speurders.nl en krantenadvertenties hun scooter of brommer rechtstreeks willen verkopen aan goedgekeurde en erkende scooter en brommer inkopers in heel Nederland.

Scooter gratis adverteren

Na gratis aanmelding op de scooter verkopen website brengen de aangesloten scooterdealers biedingen uit, de hoogste wordt teruggekoppeld naar de consument. Voordelen zijn onder andere het voorkomen van fraude middels diefstal, ontvreemden tijdens een proefrit of ontvangen van vals geld en uiteraard een stuk gemak.

Probeer het zelf, vraag een gratis waardebepaling en inkoopvoorstel van je scooter of brommer via scooter verkopen site ikwilvanmijnscooteraf.nl.

Lancering nieuwe scooter verkopen website ikwilvanmijnscooteraf.nl

Share/Save/Bookmark