Time flies; een jaar gaat in een zucht voorbij.

2007/01/04 door Bas in

Wij kijken terug op een uiterst succesvol 2006 waarin wij prachtige relaties hebben kunnen continueren, en waarin wij tevens mooie nieuwe contacten hebben opgebouwd.



Dit laatste is ook tijdens ons evenement "Autdoor Summer Event" goed gelukt. Zo wisten wij ruim 200 SUV eigenaren en hun bijrijders een dag te vermaken op het verlaten militaire vliegveld in Duitsland. Daarnaast was ook de introductie van de nieuwe Chevrolet Captiva en de nieuwe Kia Sorento een groot succes. Maar ook bestaande relaties konden worden gecontinueerd: zo treffen we steeds meer SUV rijders van alle merken aan in onze werkplaats aan de Frederik van Eedenstraat in Almelo.



Onze Autdoor vestiging heeft naar volle tevredenheid gepresteerd en wij geven u hierbij de primeur dat het Autdoor SUV team eind januari deel zal nemen aan de Arctic Challenge 2007. De reis richting de Noordkaap is eind januari een avontuurlijke onderneming die wij samen zullen volbrengen in (hoe kan het ook anders) een SUV.



Op donderdag 18 januari vanaf 19.00 uur zullen we u vol trots de auto en het Arctic team presenteren in de Autdoor showroom aan de Frederik van Eedenstraat 54 in Almelo. De start van de Arctic Challenge zal op zondag, 21 januari 2007, om 14:00 uur bij de firma Roemaat Transporten, Albert Schweitzerstraat 19 te Lichtenvoorde plaatsvinden. Deze locatie is vanaf 12:00 uur open voor publiek.



De finish van de Vesting Finance Arctic Challenge 2007 is op zaterdag 27 januari 2007, omstreeks 15:00 uur, bij Vesting Finance in Hilversum. Het adres is Bonairelaan 4 te Hilversum. Ook hier is het publiek vanaf ongeveer 12:00 uur welkom.



Naast de huismerken Kia en Chevrolet hebben we dit jaar ook weer vele nieuwe SUV's van andere merken mogen afleveren. Zo is bijvoorbeeld de Infiniti FX een groot succes gebleken, ook hebben we enkele Hummers mogen afleveren waaronder een van de laatste nieuwe Hummers H1. Wij zijn trots dat we ons met de levering van nieuwe SUV's zo stabiel houden tussen de andere grote dealers in Oost Nederland.



Ook in 2007 hopen wij de prettige relatie met u te mogen voortzetten en wij wensen u alvast een uiterst gezond, succesvol en gelukkig 2007 toe!



Met vriendelijke groet,

Autdoor SUV



Bas en Niels Oude Luttikhuis


Share/Save/Bookmark