Nu je auto verkopen? Online je auto verkopen is een optie

2010/01/13 door Bas in auto verkopen
Bron: www.autoverkopentips.nl/nieuws/99/Auto_verkopen_online_je_auto_verkopen_is_een_optie_autoinkoop

De autodealers zitten, vooral aan het begin van het jaar, met een flinke voorraad gebruikte auto’s. Traditioneel zijn januari en februari maanden dat veel mensen hun nieuwe auto bij de dealer ophalen en hun oude auto achterlaten. Ook zijn het maanden dat de verkoop van gebruikte auto’s vaak nog niet echt op stoom is gekomen.

De gebruikte auto verkopen beginnen vaak pas weer aan te trekken als de vogeltjes beginnen te fluiten en het vakantiegeld in zicht is. In de periode van januari tot en met maart liggen de gebruikte auto prijzen dan traditioneel gezien, door het hoge aanbod en de lage prijs, bij de dealers op een flink lager niveau.

Diversiteit autoinkopers
De autoinkoopsite www.ikwilvanmijnautoaf.nl heeft hier op ingespeeld door een breed netwerk aan autoinkopers in te zetten bij de inkoop van auto’s. Naast de traditionele merkdealers zijn er ook occasion groothandelaren, universele garages, autoexporteurs en merkspecialisten aangesloten die in deze periode extra aandacht krijgen.

Gecontroleerd
Door dit uitgebreide netwerk van meer dan 1.500 autobedrijven kan er altijd, ook in deze wat moeilijker periode, de maximale verkoopprijs voor de auto worden gegarandeerd. Al deze bedrijven zijn gecontroleerd en verplicht aangesloten bij de Rijksdienst voor het Wegverkeer (de RDW) zodat een veilige en professionele afhandeling is gegarandeerd.

Deze website heeft ook diverse merk specifieke autoinkoop sites. Enkele voorbeelden daarvan zijn www.ToyotaExport.nl, www.ikwilvanmijnAUDIaf.nl en www.ikwilvanmijnBMWaf.nl waardoor er voor elk automerk de maximale prijs kan worden behaald. Daarnaast zijn onlangs de sites www.TurboTaxatie.nl en www.verkopenauto.nl gelanceerd die voor jonge auto’s 24/7 binnen 5 minuten een gegarandeerd bod afgeven.

Snel auto verkopen
Het werkt heel eenvoudig. U vult het formulier in op een van de websites en ontvangt binnen 24 tot 48 uur gratis en vrijblijvend een gegarandeerd inkoopvoorstel voor uw auto. Indien u akkoord gaat met het bod kunt u de auto met een druk op de knop verkopen. De auto kan vaak direct kosteloos opgehaald worden door de koper het alternatief is dat de auto door de verkoper bij de koper worden gebracht.

Klantenservice
Voor vragen en ondersteuning is er elke werkdag van 09.00 tot 21.00 uur een telefonische klantenservice beschikbaar. Deze is ook op zaterdag geopend, maar dan van 09.00 tot 17.00 uur op het lokale telefoonnummer 053-7118003, dus geen door 0900 nummer.

Sinds de start in juni 2007 zijn er inmiddels zo’n 200.000 auto’s getaxeerd en dagelijks vinden tientallen auto’s via deze website hun weg naar de nieuwe eigenaar.

Voor deze en meer tips kijk je op www.AutoVerkopenTips.nl.


Share/Save/Bookmark