BMW verkopen? ikwilvanmijnBMWaf.nl steeds populairder voor verkoop BMW

2009/11/15 door Bas in auto verkopen
Bron: www.ikwilvanmijnbmwaf.nl

De belangstelling voor de autoinkoop website www.ikwilvanmijnBMWaf.nl blijft toenemen. Wekelijks worden er honderden BMW's getaxeerd en ingekocht door het team van aangesloten autotaxateurs, autodealers en autoinkopers.

Naast de website www.ikwilvanmijnBMWaf.nl blijken ook websites zoals www.123AutoVerkoop.nl, www.AutoOpkoop.nl en www.HandelsBod.nl steeds populairder te worden. Particulieren, ZZP-ers en het MKB wachten niet meer weken af totdat ze een bod krijgen op een of andere advertentiesite maar doen direct zaken met de professionele opkopers die zijn gaan samenwerken om goede biedingen te doen via internet.

Zo af en toe probeert men het bij een enkele dealer die ook via internet auto’s te koop vraagt. In de praktijk wordt er vaak langzaam of helemaal niet op zo’n verzoek gereageerd. Ook komt het voor dat men naar de andere kant van Nederland moet rijden met alleen een telefonisch doorgegeven ruime prijsopgave met een speling van duizend euro of meer.

Autoinkoop ervaring

In de praktijk blijkt dat de duizenden jaren autoinkoop ervaring van de meer dan 1.250 aangesloten autodealers in Nederland en België zorgen voor het beste bod. De auto wordt bij de overdracht zelf telefonisch of contant betaald en een officiële RDW vrijwaring is

Snel BMW verkopen

Indien u ook benieuwd bent wat uw BMW waard is dan is een bezoek aan een van bovenstaande websites voldoende. Op de site wordt u met een eenvoudige lijst langs de verschillende vragen geleid. Zorg ervoor dat u eerlijk en volledig bent bij het invullen van het formulier, dat voorkomt teleurstellingen in een later stadium.

Na het invullen van het formulier ontvangt u binnen 24 tot 48 uur gratis en vrijblijvend een gegarandeerd bod dat op de euro nauwkeurig is. Een groot gedeelte van de aangesloten autodealers haalt de auto kosteloos bij u thuis op en indien u de auto bij de dealer brengt dan vergoed de website uw treinkaartje naar huis!

7 redenen om je auto online te verkopen

Waarom zou je de auto verkopen via www.ikwilvanmijnBMWaf.nl of een van de andere aangesloten websites? 7 redenen om je auto hier te verkopen.

1. 1.250 aangesloten officiële en professionele bij de RDW aangesloten autoinkoop bedrijven
2. Betaling naar wens per telefonische overschrijving of contant
3. Altijd een officiële RDW vrijwaring waarmee u teveel betaalde houderschapsbelasting terug ontvangt en de autoverzekering kunt stopzetten
4. Honderden verkochte auto’s per week
5. 100% gratis, 100% anoniem en 100% betrouwbaar
6. Al meer dan 150.000 auto’s getaxeerd sinds juni 2007
7. Aangesloten bij Stichting Webshop Keurmerk zodat u veilig zaken doet



Auto verkopen

Ook uw auto verkopen? Meld uw auto aan en verkoop uw auto binnen twee dagen! Veel mensen hebben hun auto verkocht via www.ikwilvanmijnBMWaf.nl .


Share/Save/Bookmark