Auto verkopen? Meer dan 1.000 autoinkopers kopen in op IkwilvanmijnAUTOaf.

2009/09/14 door Bas in auto verkopen, NIEUWS
Bron: www.ikwilvanmijnautoaf.nl

De internetsite ikwilvanmijnautoaf.nl groeit snel. Sinds de start hebben meer dan 1.000 autoinkoop bedrijven zich aangesloten. Deze autospecialisten, autoexporteurs, autohandelaren, garages en autodealers doen dagelijks biedingen op honderden auto’s. Sinds de start van dit unieke model worden er meer dan 10.000 auto’s per maand van alle merken getaxeerd.

Consumenten, het bedrijfsleven en de overheid (o.a. gemeentes en provincies) weten de weg naar deze site te vinden. Doordat leasemaatschappijen massaal auto’s dumpen tegen erg lage prijzen is het erg moeilijk om zelf een koper te vinden voor een gebruikte auto. De reacties op gewone advertentie sites vallen dan momenteel vaak ook erg tegen.

Snel autoverkopen via autoveiling
ikwilvanmijnautoaf.nl is dan de oplossing. Bij dit initiatief zijn meer dan duizend autobedrijven, autodealers en autohandelaren aangesloten. Deze autodealers brengen online binnen twee dagen een bod uit middels een besloten autoveiling. Het ontvangen van dit vrijblijvende inkoopbod is geheel gratis. Ook als u daadwerkelijk tot verkoop overgaat dan blijft het voor de verkoper geheel kosteloos.

Doordat meer dan duizend garages een bod doen krijgt u altijd een beter voorstel dan als er bijvoorbeeld maar 1 autobedrijf een bod doet. Dit komt o.a. doordat al deze autodealers hun eigen specialiteit hebben. Er zitten dealers bij van bepaalde modellen, bedrijfsautospecialisten, specialisten in een bepaald type of merk auto zoals stationcars of sedans.

Veiligheid auto verkopen
Bij ikwilvanmijnautoaf.nl krijgt u een exact inkoopvoorstel voor het bedrag dat ook daadwerkelijk word uitbetaald, mits de auto overeenkomt met de beschrijving. Dat geeft een goed gevoel van veiligheid en weten waar u aan toe bent als u uw auto gaat verkopen.

Ervaring auto verkopen
Doordat er met meer dan duizend autoinkoop bedrijven wordt samengewerkt is er tienduizenden jaren autoverkoop ervaring voorhanden. De autobedrijven waar mee samengewerkt wordt zijn de grootste autoexporteurs, autodealers en autohandelaren in Nederland en België. Ook wordt er uitsluitend samengewerkt met RDW erkende bedrijven en is de website zelf aangesloten bij de stichting Webshop Keurmerk.

Gratis auto verkopen helpdesk
De site ikwilvanmijnautoaf.nl heeft een gratis telefonische klantenservice. Deze is elke dag te bereiken van 9 tot 9 uur en op zaterdag van 9 tot 5 uur en zullen u graag van advies voorzien.

Snel autoverkopen
Verkoop je auto vandaag nog via ikwilvanmijnautoaf.nl en ontvang ook vrijblijvend een goed inkoopvoorstel. U zult zien, een auto verkopen was nog nooit zo makkelijk. Een auto verkopen doe je hier en je kunt je auto nog gratis verkopen ook!

Verkoop uw auto vandaag nog. Er is bijvoorbeeld veel vraag naar alle merken auto’s. Van Alfa Romeo tot Volvo en van BMW tot Volkswagen. Ook sloopauto’s, auto’s met schade, ex taxi’s en auto’s met een hoge kilometerstand kun je snel verkopen via deze website.


Share/Save/Bookmark