Autdoor SUV bij Euregio Rally Hengelo 4/11/2007

2007/10/24 door Bas in
Bron: www.wauw.nu

Op 3 en 4 november 2007 wordt de Conrad Euregio Rally verreden in Hengelo. Deze rally telt mee voor diverse kampioenschappen zoals het Rallyclinic Dutch Open, het Nederlands Rally Kampioenschap en een aantal Nederlandse en Internationale Cups en Challenges. Bij deze rally zal ook het Twentsche Wauw Rally Team aanwezig zijn.

De start van de rally zal plaatsvinden op het Burg. Jansenplein in het centrum van Hengelo. De start van de industrieterreinproef is op de Opaalstraat tegenover de Makro, op deze plek is ook de hospitality Unit van het Wauw Racing Team en Autdoor SUV te vinden.

Hoofdsponsoren Chevrolet specialist Auto Unie Enschede, CheckPoint APK Snelservice, Autdoor SUV, 't Kia Huys en Chevrolet specialist 't Wagenhuys organiseren samen met Brezan Automaterialen en Miratec Telecom bijzondere activiteiten bij de startlokatie van de industrieterrein klassementsproef. Er zijn o.a. vele bijzondere auto's te vinden en er wordt gezorgd voor een hapje en een drankje.

Hospitality Unit
Opaalstraat 3, Hengelo

Tijden:
Start zaterdag 3/11/2007, 15:00 uur
Start zondag 4/11/2007, 10:00 uur

De Conrad rally telt o.a. mee voor de volgende kampioenschappen, cups en challenges:
• Rallyclinic Dutch Open
• Nederlands Formule 2 Rallykampioenschap
• Nederlands Rallykampioenschap Groep N/A/C
• West Euro Cup (WEC)
• Eurocup Autorally's (ECA)
• Chevrolet Kalos Challenge
• Volvo Original Cup Holland
• Peugeot 206 QUAIFE Masters (GB)
• BMW Compact M3 Cup (NL + GB)

De rally heeft een lengte van ca. 275 km waarvan ca. 120 km klassementsproef verdeeld over 14 klassementsproeven in 2 etappes en 5 secties. Er is ca. 6% onverhard wegdek.

De Euregio Rally is in 1993 ontstaan naast de Twente Rallysprint, die al sinds meer dan 20 jaar in de omgeving van Hengelo OV wordt verreden.

Door de jaren heen is er steeds weer gezorgd voor variatie en vernieuwing. Steeds weer andere locaties voor klassementsproeven, een wat eigenwijze (ruimere) opstelling m.b.t. de toegelaten deelnemers en klassen, plaatste de Stichting Rallysport Twente qua vernieuwingsgezindheid aan het front van Nederlandse Rallysport.

Meer informatie over het Wauw Rally Team vindt u op:
www.wauw.nu


Share/Save/Bookmark