Autdoor SUV succesvol op Landgoed Twente Fair

2007/10/24 door Bas in
Bron: www.autdoor.eu

20 en 21 Oktober jl. was er op het terrein van restaurant Florylypha in De Lutte een Twentse Landgoed Fair. Naast streekproducten, ambachtelijk Twents handwerk en brandende vuurkorven was ook Autdoor SUV aanwezig op deze fair.

Autdoor SUV presenteerde zich met een fraaie collectie SUV's waaronder de nieuwe Kia Sportage en Sorento en Chevrolet Captiva. Daarnaast waren er ook exclusievere modellen te bewonderen zoals een Range Rover Sport, Hummer H3 en Infiniti FX. Naast het bewonderen van de SUV's was het ook mogelijk een stuk te rijden in een Hummer H3. Er was een fraaie route uitgezet over een onverharde route langs de Vrijdijk in Denekamp. De kinderen kregen de mogelijkheid een stuk mee te rijden op de Autdoor SUV Quad.

Naast Autdoor SUV was ook Adventure king aanwezig op de fair. Zij boden de mogelijkheid om in een Landrover Defender te ervaren wat een Double Trouble is en mochten meerijden terwijl de Landrover een 6 meter hoge houten brug beklom.

Vele duizenden bezoekers waren aanwezig om dit alles te ervaren en ondanks wat regen op de zondagochtend waren de reacties bijzonder positief.

Bijgaande filmpje laat zien wat een Hummer H3 zoal kan op onverhard terrein.


Share/Save/Bookmark