Rolls Royce ook aan de SUV

2015/06/08 door Bas in NIEUW, NIEUWS
Bron: www.autoverkopennieuws.nl

Rolls-Royce

Het Britse luxe merk gaat een SUV ontwikkelen. Er werd al lange tijd over gespeculeerd, maar nu is het nieuws officieel bekend gemaakt door Rolls-Royce.

Vandaag werd het persbericht over de komst van een SUV op de site geplaatst en het nieuws gaat als een lopend vuurtje de wereld rond. Het woord SUV is niet letterlijk genoemd, maar als er gesproken wordt over een 4x4 met hoge carrosserie die elke terrein kan trotseren weten wij wel genoeg.

De meest succesvolle wagen van Rolls-Royce is tot nu toe nog de Phantom uit 2003. Het wordt dus een uitdaging om de luxe en elegante wagen te overtreffen. Nu is dat niet meteen het grootste doel. Het heeft vooral te maken met de uitspraak die Henry Royce eens deed: ‘When it does not exist, design it” oftewel: als het nog niet bestaat, maak het. Dat is met de ontwikkeling van de luxe SUV precies wat het Britse merk gaat doen.

De nieuwkomer is een hogere wagen en krijgt een aluminium carrosserie. Luxe is nog steeds het kernwoord van Rolls-Royce en dat zal ook blijken bij de nieuwe SUV die ook nog eens moeiteloos elk terrein kan doorkruisen. We moeten alleen nog wel even op de nieuwe SUV wachten, want, zo melden de Britten in de brief, ze nemen de tijd voor het ontwikkelen en perfectioneren van het nieuwe concept.


Share/Save/Bookmark