Nieuw wagenpark James Bond gestolen

2015/06/08 door Bas in FILMPJE, NIEUW, NIEUWS

Er is nog geen enkele scene voor de nieuwste Bond-productie gefilmd en nu al moet James Bond aan de bak. Er zijn namelijk negen auto’s gestolen die werden klaargemaakt voor de nieuwe film.

De auto’s werden in het Land Rover Training Centrum in Neuss, Duitsland klaargemaakt. Onder de gestolen wagens zitten vijf Range Rover Sport-modellen. Samen met nog vier anderen werden de auto’s klaargemaakt voor vervoer naar een geheime locatie ergens in de Alpen, waar de nieuwe film zich onder andere afspeelt.

De misdadigers zijn heel professioneel te werk gegaan, want er is nog geen enkel spoor gevonden. De waarde van de gestolen serie ligt rond de 800.000 euro. Eind volgend jaar moet de 24e Bond-film ‘SPECTRE’ in de bioscoop draaien, dus als de auto’s niet worden teruggevonden moeten er snel nieuwe worden klaargemaakt.

SPECTRE

Daniel Craig zal voor de vierde keer in de rol van James Bond kruipen. Ook komen er personages terug die eerder in een Bond-film een rol hebben gespeeld. Daarnaast keert in de nieuwe productie ook een oude bekende auto terug, namelijk de Aston Martin. De regisseur heeft samen met het automerk speciaal voor de film de Aston Martin DB10 ontwikkeld. In het fragmentje hieronder wordt na 1 minuut de nieuwe wagen onthuld.



De auto die in een James Bond film de hoofdrol speelt krijgt ook altijd een prominente rol in een achtervolgingsscène. In 9 van de 23 geproduceerde films speelde een Aston Martin auto de hoofdrol. De Aston Martin is daarmee tot nu toe de meest terugkerende auto in de film. Het fragment hieronder komt uit de 22e Bond-productie: Quantum of Solace. Ken jij deze spectaculaire scene nog?



Share/Save/Bookmark