Waarde auto? Gratis autowaarde bepaling via Waarde-auto.nl

2015/06/05 door Bas in auto verkopen
Bron: www.waarde-auto.nl

Vandaag is een nieuwe autowaarde website gelanceerd waar men gratis en vrijblijvend de waarde van de auto kan laten bepalen. Er is niet gekozen voor een IPhone app maar voor een normale website waarbij de waardes worden gevoed door handmatige taxatie door 1.572 aangesloten autoinkopers.

De betrouwbare waardebepaling van de auto wordt gedaan op basis van het kenteken, de huidige kilometerstand, de uitrusting van de auto, eventuele foto’s en een omschrijving van de staat van de auto. Hierdoor wordt een dusdanig nauwkeurige waardebepaling gedaan dat de autoinkopers die de auto getaxeerd hebben het bedrag ook garanderen voor inkoop.

Waarde auto
De gratis autowaarde site Waarde-Auto.nl biedt dus niet alleen de mogelijkheid om gratis de waarde van de auto te bepalen maar de consumenten kunnen de auto ook daadwerkelijk verkopen voor het taxatiebedrag. Hiermee wijkt de werkwijze van deze site af van de andere sites op internet die waardebepaling van de auto aanbieden.

Kenteken koppeling
Aan het woord de heer Stevens van de autowaarde bepalingssite Waarde-Auto.nl: ‘Doordat er een koppeling is met de RDW database zijn de meeste gegevens al voorhanden op het moment dat de consument het kentekennummer heeft ingevoerd. Dit gemak in combinatie met het feit dat de taxatie gratis is en de auto ook verkocht kan worden voor het taxatiebedrag zorgt ervoor dat Waarde-Auto.nl een enorm succes zal worden.’

Auto verkopen site
Waarde-Auto.nl is een initiatief van de auto verkopen website ikwilvanmijnautoaf.nl. Een autoinkoop platform dat sinds juni 2007 actief is en inmiddels al bijna 350.000 autotaxatie verzoeken heeft verwerkt. Hiermee is het een van de grotere automotive partijen in Nederland geworden. Inmiddels is zo’n 20% van de Nederlandse autobedrijven aangesloten en taxeren de autoinkopers de auto’s die worden aangemeld op de verschillende websites.



Meer informatie over de waardebepaling van auto's is te vinden op AutoVerkopenTips.nl.


Share/Save/Bookmark