Wil je sex? Koop een BMW X1, X3, X5 of X6

2010/05/19 door Bas in NIEUWS, STRANGE
Bron: http://www.autoblog.nl/archive/2010/05/18/bmw-rijder-heeft-meeste-seks

Interessant onderzoek: Drie op de vijf BMW rijders heeft seks gehad in de auto. Dus heb je zin in sex koop dan een BMW SUV zodat je een rustig onverhard straatje kunt opzoeken. Ik zou wel voor de X5 of X6 gaan, sex in zo'n X1 of X3 dat moet wel misgaan.

Maar ook andere merken doen het goed. Een onderzoek van Marktplaats.nl onder ruim duizend mensen heeft uitgewezen dat de helft van de Nederlanders weleens seks heeft gehad in de auto. Mensen tussen de 21 en 30 jaar doen het het meest in de auto.

Utrechters zijn het meest bedreven in fileflirten. Waarschijnlijk omdat ze meer dan anderen in de file staan. De daad bij het woord voegen is voor de Utrechters schijnbaar lastiger, dat kunnen we beter aan de Groningers overlaten. De noorderlingen gaan namelijk het meest van bil in de bolide. Nog een laatste opmerkelijke uitkomst uit het onderzoek: Toyota is het meest seksloze automerk. De marketingafdeling heeft schijnbaar nog steeds moeite om een hitsig publiek te trekken. Ziet u een Yaris schommelen dan wil er waarschijnlijk iemand uit de kofferbak of rent er een chihuahua over de achterbank want Toyota eigenaren hebben volgens het onderzoek het minste seks. In de auto in ieder geval.

Met dank aan Autoblog.nl

Deze man doet zijn best een BMW 5 serie te versieren:


Share/Save/Bookmark