Gepimpt door Luma: BMW X6 CLR X 650 GT

2009/03/11 door Bas in BMW, PIMPED, WIELEN
Bron: www.autoweek.nl

Ze kunnen bij Lumma maar geen genoeg krijgen van de BMW X6. De Duitse tuner heeft z’n woeste creatie op basis van de cross-over nog even wat verder ‘fijngeslepen’.

Bij de CLR X 650 GT, zoals de auto voluit heet, zijn ‘veel’ en ‘groot’ de toverwoorden. Wat denkt u van lichtmetaal met een diameter van 23 inch en nog extra vermogen uit de toch al niet misselijke 4,4-liter turbomotor (standaard met 407 pk)?

Vooral de koolstofvezel achterspoiler springt in het oog, juist door de aansluitende striping op de zijkant van de auto, die helemaal doorloopt naar de koplampen. Aan de voorzijde krijgt de CLR X 650 GT een spoilerlip van koolstofvezel mee. Verder heeft Lumma de auto verlaagd en voorzien van een matzwart dak.

Binnenin kunnen de inzittenden genieten van het comfort van de luchtvering. Bovendien zijn er lederen kuipstoelen en diverse suede bekledingselementen. Speciale vermelding verdient tenslotte het sportstuurwiel met schakelindicator. Wat dit fraais allemaal kost, vermeldt het persbericht niet. Maar laten we het er maar op houden dat goede smaak niet te koop is.


Share/Save/Bookmark